None
12 0 1 8

Ovako svaki horoskopski znak tera muškarce od sebe. Žene, ispravite ove stvari POD HITNO!

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Mar 20, 2017

Ribe plaše "onog pravog" pretpostavkom da će se stvari same srediti. Kako vaš horoskopski znak to radi? Saznajte.

Ovan

Ovan
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" svojim nemirom i zaziranjem od posvećenosti. Nemate problema da se zaljubite, da držite sve pod kontrolom i volite da iskusite nešto novo. Kada stvari postanu udobne, vi se dvoumite. "Skrasiti se" nije vaša veština.

Bik

Bik
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer kod vas nema mesta za greške. Volite duboko i žestoko, što je vaš veliki kvalitet. Vi ste partner iz snova - pažljivi, topli i niste sebični, ali ste ponekad preplavljeni i imate problema da pustite stvari da idu svojim tokom. Ne volite kada drugi ne urade sve savršeno iz prvog puta.

Blizanci

Blizanci
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer se kolebate šta želite. Ne samo šta želite u vezi, već i u svom životu. Često očekujete od partnera da reši stvari za vas i da sam shvati šta želite od njega i života. Umesto da vam bude podrška, vi se u potpunosti oslanjate na njega.

Rak

Rak
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" zbog načina na koji mu govorite kako treba da se oseća. Vaš jak osećaj intuicije vam pomaže da pročitate osobe, ali može da vam utiče na vezu. Vi pokušavate da projektujete svoja osećanja na partnera, umesto da ga samo poslušate kako se oseća.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email