None
12 0 1 0

Ovako svaki horoskopski znak tera muškarce od sebe. Žene, ispravite ove stvari POD HITNO!

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Mar 20, 2017

Ribe plaše "onog pravog" pretpostavkom da će se stvari same srediti. Kako vaš horoskopski znak to radi? Saznajte.

Ovan

Ovan
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" svojim nemirom i zaziranjem od posvećenosti. Nemate problema da se zaljubite, da držite sve pod kontrolom i volite da iskusite nešto novo. Kada stvari postanu udobne, vi se dvoumite. "Skrasiti se" nije vaša veština.

Bik

Bik
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer kod vas nema mesta za greške. Volite duboko i žestoko, što je vaš veliki kvalitet. Vi ste partner iz snova - pažljivi, topli i niste sebični, ali ste ponekad preplavljeni i imate problema da pustite stvari da idu svojim tokom. Ne volite kada drugi ne urade sve savršeno iz prvog puta.

Blizanci

Blizanci
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer se kolebate šta želite. Ne samo šta želite u vezi, već i u svom životu. Često očekujete od partnera da reši stvari za vas i da sam shvati šta želite od njega i života. Umesto da vam bude podrška, vi se u potpunosti oslanjate na njega.

Rak

Rak
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" zbog načina na koji mu govorite kako treba da se oseća. Vaš jak osećaj intuicije vam pomaže da pročitate osobe, ali može da vam utiče na vezu. Vi pokušavate da projektujete svoja osećanja na partnera, umesto da ga samo poslušate kako se oseća.

Lav

Lav
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" pokušavajući nešto što ne može da se kontroliše. Sve uzimate u svoje ruke i stvarate svašta ni od čega. Međutim, ovo ne umete da prilagodite u vezi i ne možete da shvatite da ljubav ne može da se kontroliše. Pustite partnera da diše, kako ga ne biste uplašili i oterali.

Devica

Devica
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" plašeći prvo sebe. Kada se osećate lepo u vezi, počnete da razmišljate o negativnim stvarima koje bi vam upropastile vezu. Vaš partner vas podržava, ali ne može da vas shvati kada mislite da je sve to velika greška. Zbog toga sami sebe uplašite, što otera partnera.

Vaga

Vaga
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer ga učinite da se oseća kao da se takmiči sa drugima. Nema ničeg lošeg ako imate dosta prijatelja oko sebe, to je ono što ste vi. Ovo može da bude teško za partnera, jer se oseća kao da mora da se bori za vas i vašu pažnju.

Škorpija

Škorpija
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" pokušavajući da sabotirate sopstvenu sreću. Vi imate problema sa mišljenjem da zaslužujete da budete srećni sa nekom osobom. Umesto da uživate u momentu i predate se emocijama, vi brinete o tome koliko će veza opstati.

Strelac

Strelac
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" zbog prevelike pasivnosti u vezi. Vi ste bezbrižni i optimistični, ali kada ste u vezi, ove tendencije mogu biti preosetljive do tačke da razmišljate gde ste to završili ili šta će se desiti sa vašom vezom. Vaš partner završi tako što se oseti jedinim posvećenim u vezi.

Jarac

Jarac
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" jer razmišljate o najgorem. Vi ste praktični i skoncentrisani u životu, što je sjajno za vašu karijeru i ambicije. Ali kada se zaljubite, vaš stav može biti štetan po vezu i izazvaće partnera da se oseti da ne treba ni da pokušava.

Vodolija

Vodolija
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" pokušavajući da zaštitite sebe, umesto da učestvujete zajedno. Vaš osećaj samoodržanja loše utiče na vašu vezu. Bili ste povređeni u prošlosti i sada imate problem da budete iskreni i otvoreni. Osećate se bolje kada ste zatvoreni, što može da povredi i vas i vašeg partnera.

Ribe

Ribe
Foto: indianexpress.com
Vi plašite "onog pravog" mišljenjem da će se sve srediti samo od sebe. Vi se lako vezujete za osobe, ali kada veza postane dublja, vi postanete idealistični i nepraktični o pravim problemima sa kojim se suočavate. Vama je glava više u oblacima umesto da se suočite sa realnim stvarima.
Image source: indianexpress.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email