None
12 0 1 8

Ovaj jezivi horoskop otkriva način na koji ćete umreti. Da li ste spremni da otkrijete?

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Nov 24, 2016

Svi mi ćemo umreti jednog dana. Gde god da se nalazite, koliko god da ste vešti ili vam je duša čista, smrt će doći po vas. Možda ovo zaslužite, a možda ne. Saznajte na koji način ćete umreti.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Smrzavanjem. Vi ste u suštini dobra osoba, međutim vaše srce može ponekad da bude hladno i nezavisno, baš kao i način na koji ćete i okončati svoj život. Bilo da je to skijanje na Alpima ili istraživanje arktičkih pećina, bar ćete sa sobom odneti lepe uspomene.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Davljenje. Vi dopuštate mnogim osećanjima da budu "potopljena", tako da ima smisla da i vi okončate na ovaj način. Kada vam duša bude prelazila na drugi svet, moći ćete da vidite svoj život i kako je trebalo da prestanete da se žalite na nadutost sve vreme - jer pogledajte se sad. Bar ćete biti hrana ribama.

Ovan

Ovan
Foto: deviantart.net
Izgorećete. Uvek ste bili plahoviti. Kako biste se uklopili sa ubrzanim načinom života, smrt će vam poslati iskru avanture, tj. vatru. Previjaćete se od bolova i nećete videti ni najmanji tračak nade. Žao nam je.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Gušenje. Celog života ste gušili sami sebe i gutali mnoge stvari i uvrede. Nemate uvek šta da kažete i nije vam bitno šta govorite. Udavićete se u sopstvenim rečima, ali u ovom slučaju sa "rečima štetnim po život".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email