None
12 0 1 0

Ovaj jezivi horoskop otkriva način na koji ćete umreti. Da li ste spremni da otkrijete?

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Nov 24, 2016

Svi mi ćemo umreti jednog dana. Gde god da se nalazite, koliko god da ste vešti ili vam je duša čista, smrt će doći po vas. Možda ovo zaslužite, a možda ne. Saznajte na koji način ćete umreti.

Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Smrzavanjem. Vi ste u suštini dobra osoba, međutim vaše srce može ponekad da bude hladno i nezavisno, baš kao i način na koji ćete i okončati svoj život. Bilo da je to skijanje na Alpima ili istraživanje arktičkih pećina, bar ćete sa sobom odneti lepe uspomene.

Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Davljenje. Vi dopuštate mnogim osećanjima da budu "potopljena", tako da ima smisla da i vi okončate na ovaj način. Kada vam duša bude prelazila na drugi svet, moći ćete da vidite svoj život i kako je trebalo da prestanete da se žalite na nadutost sve vreme - jer pogledajte se sad. Bar ćete biti hrana ribama.

Ovan

Ovan
Foto: deviantart.net
Izgorećete. Uvek ste bili plahoviti. Kako biste se uklopili sa ubrzanim načinom života, smrt će vam poslati iskru avanture, tj. vatru. Previjaćete se od bolova i nećete videti ni najmanji tračak nade. Žao nam je.

Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Gušenje. Celog života ste gušili sami sebe i gutali mnoge stvari i uvrede. Nemate uvek šta da kažete i nije vam bitno šta govorite. Udavićete se u sopstvenim rečima, ali u ovom slučaju sa "rečima štetnim po život".

Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Smrt elektricitetom. Vi ste drski na najgori mogući način, tako da nemojte biti "šokirani" kada budete okončali na isti način kako ste i živeli. Čin će biti brz, ali ćete odreagovati na svoj poseban način. Tako je to kod vas.

Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Trovanje. Vi ste emotivno razarali ljude ceo život. Vi ste otrov u metaforičnoj boci. Treba kriviti vaše tajanstvene, manipulatorske osobine.

Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Pad. Treba da budete na oprezu kuda idete. Gledali ste ceo život kroz ružičaste naočare i mislili da se loše stvari dešavaju samo u snovima, međutim istina će vas napokon dostići i na javi. Bilo da ćete se okliznuti sa litice ili ćete to uraditi samovoljno, tako ćete umreti.

Devica

Devica
Foto: undp.org
Obezglavljenje. Priznajte, gubili ste glavu više puta do sad. Stalno ste u pokretu, želite da ste na čelu svega, koliko god nemoguće bilo. Šta drugo očekujete od smrti? Ostaćete beg glave onako kako ste i očekivali, jer ste uvek bili ponosni na nju.

Ribe

Ribe
Foto: irawagler.com
Živi sahranjeni. Nema razlike u načinu na koji ste živeli i kojim ćete umreti. Vaš život je prepun samozadovoljstva i tuposti. Sami ćete sebe zakopati pre smrti, tako da nemojte biti duh koji će lutati u potrazi za razlogom svoje smrti. Vi ste krivi.

Vaga

Vaga
Foto: pinimg.com
Zombiji. Ceo svoj život ste se menjali. To je u vašoj prirodi. Menjate se. Sada se menja i vaša smrt. Pretvorićete se u zombija i umreti na način koji odgovara zombijima. Recimo, u ovom slučaju, to je moždana trauma. To i zombifikacija. Tako ćete okončati.

Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
Probodeni. Vi niste fleksibilni i oštrica će vam biti kraj. Ovo jedino ima smisla jer ste ceo život bili popustljivi. U redu, možda nećete želeti da dopustite da budete probodeni, ali ideja je ista. Bolje da bude na vaš način, jer ste tako oduvek voleli.

Jarac

Jarac
Foto: wordpress.com
Bićete upucani. Zaista treba da obuzdate to, ne okidač, već bes. Imate mračnu dušu i jedino svetlo u vašem životu je svetlo koje se pojavi kada povučete okidač i umrete.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email