None
12 0 1 8

KAD VAS SMRT IZBLAMIRA: 12 najglupljih smrti ikada!

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Nov 06, 2015

Mi ne znamo mnogo toga o smrti, natprirodnoj sili posvećenoj odnošenju ljudskih duša, koja je generalno pravi gad prema čitavoj našoj vrsti. Da li Kosač jede? Da li spava? Da li vrši nuždu? Njegov dugački ogrtač omogućava lak pristup određenim delovima tela, pa možda i nije baš samo do mode. Međutim, najvažnije što ne znamo o Kosaču jeste to da li on ima osećanja. Osećanja kao što je stid koji bi ovi ljudi osetili da su znali na koji način će upoznati svog tvorca…

1. Strast na zadnjem sedištu

Strast na zadnjem sedištu
Jednom je u Ohaju pronađena žena zarobljena ispod tela svog ljubavnika. Par je imao seks u autu, koji je bio parkiran na gornjem spratu garaže. On je umro za vreme seksa, srušio se na nju i pribio je za zadnje sedište. Kada je napokon pronađena ispod njegovog tela u procesu raspadanja, bila je u toliko lošem stanju od dehidracije i hipotermije da je i ona umrla nekoliko sati nakon spašavanja.

2. Klupko se odmotava

Klupko se odmotava
Pol G. Tomas, 47-godišnji suvlasnik tekstilne kompanije, umro je na neverovatno nedostojanstven način kada se upetljao u džinovsko klupko vune. Uhvatila ga je mašina za namotavanje i pronađen je ugušen stotinama metara vune.

3. Teške kosti

Teške kosti
Pre nego što je morbidna gojaznost postala moderna kuga, to što je Robert Erl Hjuz imao 486 kilograma bilo je dovoljno upečatljivo da on postane poznata ličnost. Međutim, kada je 1958. umro s 32 godine od posledica gojaznosti, njegov odlazak s ovog sveta nije sadržao ni trunku dostojanstva. Njegovo mrtvo telo preneto je kranom, a sahranjen je u kovčegu napravljenom od modifikovane klavirske kutije.

4. „Rvanje“ sa svinjama

„Rvanje“ sa svinjama
Telo rumunskog zemljoradnika, koji na sebi nije imao ništa sem kondoma, pronađeno je u svinjcu. Doktor je za uzrok smrti proglasio srčani udar, a njegova porodica je neobične okolnosti njegove smrti objasnila njegovom sklonošću da se „rve sa svinjama“. Baš zgodan eufemizam.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email