None
12 0 1 0

KAD VAS SMRT IZBLAMIRA: 12 najglupljih smrti ikada!

Podeli
Društvo
Natalija Z.
Društvo
Nov 06, 2015

Mi ne znamo mnogo toga o smrti, natprirodnoj sili posvećenoj odnošenju ljudskih duša, koja je generalno pravi gad prema čitavoj našoj vrsti. Da li Kosač jede? Da li spava? Da li vrši nuždu? Njegov dugački ogrtač omogućava lak pristup određenim delovima tela, pa možda i nije baš samo do mode. Međutim, najvažnije što ne znamo o Kosaču jeste to da li on ima osećanja. Osećanja kao što je stid koji bi ovi ljudi osetili da su znali na koji način će upoznati svog tvorca…

1. Strast na zadnjem sedištu

Strast na zadnjem sedištu
Jednom je u Ohaju pronađena žena zarobljena ispod tela svog ljubavnika. Par je imao seks u autu, koji je bio parkiran na gornjem spratu garaže. On je umro za vreme seksa, srušio se na nju i pribio je za zadnje sedište. Kada je napokon pronađena ispod njegovog tela u procesu raspadanja, bila je u toliko lošem stanju od dehidracije i hipotermije da je i ona umrla nekoliko sati nakon spašavanja.

2. Klupko se odmotava

Klupko se odmotava
Pol G. Tomas, 47-godišnji suvlasnik tekstilne kompanije, umro je na neverovatno nedostojanstven način kada se upetljao u džinovsko klupko vune. Uhvatila ga je mašina za namotavanje i pronađen je ugušen stotinama metara vune.

3. Teške kosti

Teške kosti
Pre nego što je morbidna gojaznost postala moderna kuga, to što je Robert Erl Hjuz imao 486 kilograma bilo je dovoljno upečatljivo da on postane poznata ličnost. Međutim, kada je 1958. umro s 32 godine od posledica gojaznosti, njegov odlazak s ovog sveta nije sadržao ni trunku dostojanstva. Njegovo mrtvo telo preneto je kranom, a sahranjen je u kovčegu napravljenom od modifikovane klavirske kutije.

4. „Rvanje“ sa svinjama

„Rvanje“ sa svinjama
Telo rumunskog zemljoradnika, koji na sebi nije imao ništa sem kondoma, pronađeno je u svinjcu. Doktor je za uzrok smrti proglasio srčani udar, a njegova porodica je neobične okolnosti njegove smrti objasnila njegovom sklonošću da se „rve sa svinjama“. Baš zgodan eufemizam.

5. Kad udari grom

Kad udari grom
Golo telo Abelerda Hatenspergera pronađeno je na palubi njegovog broda na jezeru u Nemačkoj. Autopsija je pokazala da ga je udario grom, ali nije mogla da objasni zašto je njegovo međunožnje bilo prekriveno mašću.

6. Vezanost za drvo

Vezanost za drvo
Golo telo šezdesetogodišnjeg čoveka pronađeno je lancem vezano za drvo hrasta u Kaliforniji. Policija je navela da je bio mentalni bolesnik i da je stalno radio ovakve stvari.

7. Vrhunac strasti

Vrhunac strasti
Vozač taksija pronašao je gola tela Brenta Tajlera i Čelsi Tamblston na ulici u Južnoj Karolinu u ranim jutarnjim satima. Ovaj par 21-godišnjaka pao je s krova poslovne zgrade visokog 15 metara.

Policija koje je istraživala ovaj incident pronašla je njihovu odeću u vozilu koje se nalazilo u garaži u blizini poslovne zgrade. Jedan svedok, kom ništa od ovoga izgleda nije bilo čudno, rekao je: „Mladi, lepi goli par parkirao se u garažu i popeo na krov. Smejali su se i bili su srećni.“ Detektivi su mogli samo da nagađaju šta se zapravo desilo, ali jedan je rekao da misli da su pali s krova dok su bili na vrhuncu strasti.

8. Igranje sa strujom

Igranje sa strujom
53-godišnji fotograf pronađen je u svom stanu u Štutgartu s testisima priključenim na elektrode domaće proizvodnje.

9. Smrtonosne kese za đubre

Smrtonosne kese za đubre
Telo 49-godišnjaka iz Oksforda pronađeno je u čauri napravljenoj od plastičnih kesa za đubre. On je u čudnoj solo seksi igrici koristio usisivač da usisa vazduh iz kesa i ugušio se.

10. Uradi sam

Uradi sam
Telo penzionisanog nemačkog električara pronađeno je u njegovom stanu u Malagi uz spravicu domaće proizvodnje koju je on nazivao „orgazmotron“. Spravica je sadržala vibrirajuću podlogu, jastučiće za masažu i elektrode koje su bile prikačene za njegovu muškost. Policija veruje da je umro od strujnog udara.

11. Hoćete da jedete nešto?

Hoćete da jedete nešto?
Kada je žena od 230 kilograma umrla od srčanog udara uzrokovanog gojaznošću, prvi sati nakon njene smrti bili su sve sem dostojanstveni. Policija Čikaga izvukla je njeno golo telo iz kuće i ostavila ga na ivičnjak trotoara, a onda rekla komšijama: „Debela gospođa je umrla. Hoćete da jedete nešto?“

12. Ubilačka žena s četiri dojke

Ubilačka žena s četiri dojke
Mađarski pesnik, slikar i vajar Mihali Gubis poginuo je kada je njegova skulptura „Žena s četiri dojke“ od tonu i po pala na njega. Gubis i kineski vajar su utovarivali umetničko delo od 7 metara u kamion. U jednom trenutku, skulptura se iznenada nagnula na stranu, pa je Gubis pokušao da je uspravi svojim telom.

Međutim, 58-godišnji umetnik je uspeo da skulpturu samo još više izbaci iz ravnoteže. Skulptura je pala na njega i ubila ga na licu mesta.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email