None
12 0 1 0

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 19. 6. do 25. 6.

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Jun 16, 2017

Za većinu znakova će ova nedelja juna biti donekle naporna i neizvesna, ali će takođe doneti mogućnost da promenite sve ono što želite u svom životu i rešite se nepotrebnog tereta. Za neke će to značiti promenu posla, raskid veza ili pak poziv na sastanak sa nekim od koga to nikad ne biste očekivali. Krajem nedelje, sve vazdušne znakove očekuju bitne promene na planu karijere, koje bi zaista mogle da vam promene život, u najpozitivnijem mogućem smilu.

Ovan (20. mart - 19. april)

Ovan (20. mart - 19. april)
Foto: astrostyle.com
Saturn će umnogome uticati na polje komunikacije, zbog čega biste mogli da izgovorite stvari koje ne mislite i zbog kojih ćete se kasnije pokajati. Budite obazrivi, jer bi ovo moglo da utiče kako na vašu vezu ili brak, tako i na odnos sa nadređenima i kolegama. Izgovorene reči je nemoguće povući, zato pokušajte da budete razumni, saslušate drugu stranu i poštujete tuđi sud. Saturn će uticati i na nivo stresa koji osećate, pa bi trebalo da povedete računa o krvnom pritisku.

Bik (20. april - 20. maj)

Bik (20. april - 20. maj)
Foto: astrostyle.com
Ove nedelje bi se finansijska situacija mogla zakomplikovati, pa budite obazrivi sa trošenjem novca. Stres koji osćate mogao bi uticati i na odnos sa partnerom, ali je ipak vaša uzajamna ljubav toliko jaka da će bez problema prevazići i ovu prepreku. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret na radnom mestu krajem nedelje. Imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci (21. maj - 20. jun)
Foto: astrostyle.com
Ovo je jedna od onih nedelja kada vam se čini da vas niko ne razume. Ipak, nije tako. Vašem partneru je potrebno samo malo više vremena da shvati u čemu je problem, jer vi sami nekad oklevate da mu kažete. Kada je situacija na poslu u pitanju, može vam se dogoditi ista stvar, ali će sve biti u redu ko samo budete malo otvoreniji i kolegama saopštite neophodne informacije, kako bi ceo tim funkcionisao kako treba. Proverite nivo gvožđa u organizmu.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rak (21. jun - 22. jul)
Foto: astrostyle.com
Problemi koje imate sa zdravljem utiču i na ostale sfere vašeg života. Ipak, u svom partneru možete naći svu neophodnu pordšku. Iako je finansijska situacija nestabilna, početak leta doneće vam lepu priliku za zaradu. Iskoristite je bez razmišljanja. Ako ste slobodni ili nezaposleni, Venera donosi mogućnost za nove susrete koje će vam doneti dobit na oba plana, i ljubavnom i poslovnom.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav (23. jul - 22. avgust)
Foto: astrostyle.com
Iako vam nikada nije bilo teško da date celog sebe u vezi, ove nedelje osećate pojačanu potrebu za ljubavlju i pažnjom. Ako to ne dobijate od voljene osobe, zapitajte se da li je ona dobar izbor za vas. Početak leta vašem znaku donosi mogućnost za novu ljubav, a takođe i nove poslovne prilike koje vam mogu doneti dobru zaradu. Ovo leto će vam zaista promeniti život, zato pazite šta radite i kakve odluke donosite.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Devica (23. avgust - 22. septembar)
Foto: astrostyle.com
Obaveze na poslu i u kući ostaviće vam malo prostora za ljubav i romantiku ove nedelje. Razmislite o tome da deo obaveza poverite nekom drugom, kako vaš partner ne bi ispaštao. Nesumnjivo, sav prekovremeni rad i trud će se isplatiti, ali ipak nije sve u poslu. Ako ste slobodni, ne propustite poziv za izlazak krajem nedelje, mogao bi vam doneti jedno zanimljivo poznanstvo. Vreme je da se malo više pozabavite fizičkom aktivnošću.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)
Foto: astrostyle.com
Vaša voljena osoba i vi ove nedelje ćete ove nedelje doživeti zaista posebne trenutke, kada će vam postati jasno koliko ste srećni u ljubavi. Nažalost, situacija na poslu neće biti toliko sjajna i moraćete svoje obaveze završavati mnogo bržim tempom, što će vas fizički i psihički iscrpeti. Potrudite se da zato vikend iskoristite do maksimuma i otputujete na neko mesto koje će vam pomoći da povratite vama toliko potrebnu ravnotežu.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)
Foto: astrostyle.com
Polako ste počeli da gubite poverenje u svoju voljenu osobu, naročito ako niste dugo u vezi. Savet je da poslušate svoju intuiciju i razmislite iz kog razloga se tako osećate. Možda je vreme za novi početak. Za razliku od ljubavi, na poslu ste konačno uspeli da uspostavite balans i vrlo ste zadovoljni finansijskom situacijom. Dajte sebi malo oduška i nagradite sami sebe za svoj vredan rad.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac (22. novembar - 21. decembar)
Foto: astrostyle.com
Vaš partner oseća da postoji problem u komunikaciji i vrlo je moguće da ga zaista ima i da toga niste svesni. Pokušajte da obratite malo više pažnje na potrebe svoje voljene osobe, jer znate i sami koliko vam znači. Vaša trenutna okupiranost sobom utiče i na vaš posao, kolege osećaju napetost i mogu se desiti greške zbog lošeg protoka informacija, koje vas mogu mnogo koštati. Ako ste nezaposleni, nemojte gubiti nadu, mogla bi vam se ukazati zanilmljiva prilika, ali samo ako zaista obratite pažnju na informacije koje dopiru do vas.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac (22. decembar - 19. januar)
Foto: astrostyle.com
Vaša stalna aknsioznost i zabrinutost loše utiču na odnos sa ljudima oko vas, pre svega sa partnerom. Bez obzira kog ste pola, vašoj voljenoj osobi je teško da stalno vodi računa o vama kao o malom deteu koje nikako da se snađe u ovom surovom svetu. Pronađite u sebi snage da se izborite sa svim nedaćama, ili biste uskoro mogli ostati potpuno sami. Niko ne voli negativne i pesimistične ljude. Kada je posao u pitanju, očekuju vas dobre poslovne prilike, koje ne smete propustiti samo zato što je ishod neizvestan. Nekada morate rizikovati i skočiti u nepoznato.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolija (20. januar - 18. februar)
Foto: astrostyle.com
Ove nedelje biste mogli imati sukob sa partnerom zbog novčanih problema. Voljena osoba smatra da neracionalno trošite, a vi ne želite da postanete rob računa i svakodnevice. Vaša želja za avanturom bi vas zato mogla mnogo koštati, jer bi ipak trebalo da se mal spustite na zemlju. Kada je posao u pitanju, dobićete novu priliku koje može zvučati primamljivo, ali vrlo moguće je da je u pitanju prevara, zato budute obazrivi i nemojte se zaletati samo zbog novca.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe (19. februar - 20. mart)
Foto: astrostyle.com
Ove nedelje postoje šanse da uhvatite člana porodice u laži, i vrlo moguće je da će to biti baš vaš partner. Dobro razmislite o koracima koje ćete preduzeti, jer moguće da je to učinio kako bi vas poštedeo briga. Pronađite u sebi snage da oprostite. Kada je posao u pitanju, osećate veliku tenziju i vrlo ste opterećeni. Pokušajte da date sebi malo oduška, jer ćete odmorni svakako imati više snage za sve izazove koji vam tek predstoje.
Image source: astrostyle.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email