None
17 0 1 11

17 jezivih ispovesti ljudi koji su podelili svoje krvave porodične tajne (od broj #15 ce vam pripasti muka)

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Nov 21, 2016

Ako ste mislili da je vaša porodica doživela strašne stvari, sačekajte dok budete pročitali ovih 17 primera strahota. Neke od njih su neverovatne, a neke potpuno lude.

1. Smrtna svađa

Smrtna svađa
Foto: telegraph.co.uk
"Jednom se moj pradeda svađao sa svojom ženom. Svađa je bila toliko žestoka, da ju je udario sa metalnim ložačem za vatru i pritom joj prerezao vrat. Zbog osećaja krivice je rešio da puca sebi u glavu sačmarom. Seo je u stolicu i povukao okidač. Sve se ovo dogodilo dok sam bio u prodavnici da kupim mleko".

2. Prijatelj iz snova

Prijatelj iz snova
Foto: revivingherstory.com
"Moja tetka je izvršila samoubistvo kada sam imala 3, a moja sestra 4 godine. Moja sestra je bila ta koja je rekla mami da se "tetka igra u garaži". Pronašli su je mrtvu u kolima. Bilo je vrlo čudno kako je moja sestra znala za to i kada smo je upitali, rekla je da joj je "prijatelj iz snova" rekao za to. Kada smo skoro razgovarale o tome, rekla mi je da ga je prvo srela u snovima na groblju".

3. Zla majka

Zla majka
Foto: wordpress.com
"Majka me je uznemiravala celog života. Jednog dana nisam mogla da izdržim i rekla sam nastavnici o tome. Kada je pozvan Centar za zaštitu dece, majka je saznala za to i odmah pozvala policiju da im kaže kako sam pokušala da ubijem mlađu sestru i da sam mentalno bolesna. Zbog ovoga su mi stavili lisice i poslali na suđenje, gde je bila i majka. Odlučila sam da ne svedočim jer sam znala da nema pomoći, ali je sudija na kraju shvatio da je ona zapravo luda, a ne ja".

4. Čudne porodične veze

Čudne porodične veze
Foto: wp.com
"Danas sam saznao tajnu moje majke. Bićete šokirani kada budete čuli da je moja starija sestra zapravo moja majka, a moj otac je bio muž moje sestre (zapravo bake)". Oni još uvek ne znaju da je dečak saznao istinu.

5. Ubica ljubavnice

Ubica ljubavnice
Foto: guardianlv.com
"Moj pradeda je imao 17-godišnju ljubavnicu u stanu. Kada prababa saznala za to, toliko se naljutila da je ubila ljubavnicu pištoljem. Trenutno je moj pradeda u zatvoru za ubistvo.

6. Očeva ucena

Očeva ucena
Foto: whstatic.com
"Kada je moj ujak (mamin brat) imao 16 godina, ubio je mamine roditelje i spalio kuću kako bi prikrio dokaze. Dobio je doživotnu kaznu u zatvoru. Nikada ga nisam srela ili videla, jer se ovaj incident desio pre nego što sam se rodio. Samo sam saznala za njega jer je moj otac ucenjivao majku ovim".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email