None
17 0 1 0

17 jezivih ispovesti ljudi koji su podelili svoje krvave porodične tajne (od broj #15 ce vam pripasti muka)

Podeli
Društvo
Dejan K.
Društvo
Nov 21, 2016

Ako ste mislili da je vaša porodica doživela strašne stvari, sačekajte dok budete pročitali ovih 17 primera strahota. Neke od njih su neverovatne, a neke potpuno lude.

1. Smrtna svađa

Smrtna svađa
Foto: telegraph.co.uk
"Jednom se moj pradeda svađao sa svojom ženom. Svađa je bila toliko žestoka, da ju je udario sa metalnim ložačem za vatru i pritom joj prerezao vrat. Zbog osećaja krivice je rešio da puca sebi u glavu sačmarom. Seo je u stolicu i povukao okidač. Sve se ovo dogodilo dok sam bio u prodavnici da kupim mleko".

2. Prijatelj iz snova

Prijatelj iz snova
Foto: revivingherstory.com
"Moja tetka je izvršila samoubistvo kada sam imala 3, a moja sestra 4 godine. Moja sestra je bila ta koja je rekla mami da se "tetka igra u garaži". Pronašli su je mrtvu u kolima. Bilo je vrlo čudno kako je moja sestra znala za to i kada smo je upitali, rekla je da joj je "prijatelj iz snova" rekao za to. Kada smo skoro razgovarale o tome, rekla mi je da ga je prvo srela u snovima na groblju".

3. Zla majka

Zla majka
Foto: wordpress.com
"Majka me je uznemiravala celog života. Jednog dana nisam mogla da izdržim i rekla sam nastavnici o tome. Kada je pozvan Centar za zaštitu dece, majka je saznala za to i odmah pozvala policiju da im kaže kako sam pokušala da ubijem mlađu sestru i da sam mentalno bolesna. Zbog ovoga su mi stavili lisice i poslali na suđenje, gde je bila i majka. Odlučila sam da ne svedočim jer sam znala da nema pomoći, ali je sudija na kraju shvatio da je ona zapravo luda, a ne ja".

4. Čudne porodične veze

Čudne porodične veze
Foto: wp.com
"Danas sam saznao tajnu moje majke. Bićete šokirani kada budete čuli da je moja starija sestra zapravo moja majka, a moj otac je bio muž moje sestre (zapravo bake)". Oni još uvek ne znaju da je dečak saznao istinu.

5. Ubica ljubavnice

Ubica ljubavnice
Foto: guardianlv.com
"Moj pradeda je imao 17-godišnju ljubavnicu u stanu. Kada prababa saznala za to, toliko se naljutila da je ubila ljubavnicu pištoljem. Trenutno je moj pradeda u zatvoru za ubistvo.

6. Očeva ucena

Očeva ucena
Foto: whstatic.com
"Kada je moj ujak (mamin brat) imao 16 godina, ubio je mamine roditelje i spalio kuću kako bi prikrio dokaze. Dobio je doživotnu kaznu u zatvoru. Nikada ga nisam srela ili videla, jer se ovaj incident desio pre nego što sam se rodio. Samo sam saznala za njega jer je moj otac ucenjivao majku ovim".

7. Uznemirena majka

Uznemirena majka
Foto: wordpress.com
"Kada sam bila dete, moja majka mi je pričala strašne priče koje su me jako plašile. U njima su neka tela bila iseckana na komade i bačena u bunar. Uvek sam se pitala, zar ne postoji ni jedna bolja priča od toga? Sumnjala sam da mi je majka bila član nekog kulta. Njeno detinjstvo je bilo veoma uznemirujuće (mislim da su je roditelji zlostavljali)".

8. Ljubav u psihičkoj nestabilnosti

Ljubav u psihičkoj nestabilnosti
Foto: list.ly
"Moji baba i deda su se upoznali u mentalnoj instituciji. Moja baba je tamo radila, dok je deda bio pacijent. U to vreme je bio oženjen, ali se nikada nije razveo, tako da njihov brak nikada nije bio legalan".

9. Ubistvo sekirom

Ubistvo sekirom
Foto: robin-wood.co.uk
"Moj ujak je na doživotnoj robiji jer je optužen da je ubio sekirom devojku za pratnju".

10. Sve zbog mentalne bolesti

Sve zbog mentalne bolesti
Foto: huffpost.com
"Moja tetka je šizofreničar i skoro je spalila svoju kuću i razapela na krst mačke".

11. Prokletstvo depresije

Prokletstvo depresije
Foto: treat-depression.com
"Ovo sam saznala kada sam imala 20 godina. Moja baba je skočila sa litice, nakon što je dobila šok terapiju zbog depresije. Bila je zima kada je nestala. Kasnije su pronašli njene tragove u snegu koji su vodili do litice. Moj rođak mi je rekao za ovo i imao je 18 godina kada se desio incident".

12. Ispovest zločina iz prošlosti

Ispovest zločina iz prošlosti
Foto: picdn.net
"Moj ujak je nekada trgovao opijatima i jednom je bio toliko pijan da je nešto otkrio mom ocu. Rekao mu je da je, kada je živeo u gradu Huarez u Meksiku, ubio dvojicu ljudi".

13. Misterija nestanka

Misterija nestanka
Foto: deviantart.net
"Moja baba je jednog dana nestala iz svoje kuće i niko nije mogao da je pronađe. Lokalno stanovništvo nam je reklo da se vraćala u rodnu zemlju (Japan) i da je ostavila za sobom dvoje dece. Jedina osoba koja bi mogla da zna razlog njenog nestanka je moj deda, međutim, on nikada ništa nije otkrivao i odneo je tajnu sa sobom u grob".

14. Tajna malog grada

Tajna malog grada
Foto: framepool.com
"Otac dečka moje majke je ubio svoju ženu tako što ju je pregazio kolima. Pošto smo iz malog mesta, to je bila prilično šokantna vest".

15. Porodično ime je ovde prioritet

Porodično ime je ovde prioritet
Foto: matthewharrill.com
"Postoji osoba u našoj porodici ko je zlostavljač dece i ženomrzac, njegova jedina poenta je da uznemirava devojke i da im uništava živote. On je zlostavljao 7-godišnju devojčicu iz komšiluka, kao i moje tetke. Čak i pored toga, niko ga nikada nije tužio. Svi su ćutali dok ga jednog dana nije napustila žena zbog preljube. Ovaj muškarac ima tri sina koji ne znaju kakav im je otac. On nije u zatvoru jer bi ukaljalo porodično ime, jer smo mi, znate, ispravni i pošteni. Kad god kažem roditeljima o tome, oni me odbiju i to me strašno ljuti".

16. Jeziva porodična istorija

Jeziva porodična istorija
Foto: ldsblogs.com
"Kada je moj ujak imao 15 godina, bio je kidnapovan 2 godine. Nikada o tome nije razgovarao i mi i dalje ne znamo šta je sve preživeo za to vreme. Takođe, moj drugi ujak je naručio mladu poštom, tj. moju ujnu".

17. Mala porodična tajna

Mala porodična tajna
Foto: giuditta-r.com
"Moji baba i deda su želeli da imaju još dece, ali je baba imala zdravstvene probleme i nije mogla da rodi drugo dete. Tako da su usvojili dvoje male dece iz sirotišta, brata i sestru. Moja majka je tada imala 7 godina. Nedugo nakon toga je baka zatrudnela, devojčica je misteriozno umrla tako što je pala sa stepenica, a dečak je poslat drugoj porodici. Nikada nisam bila bliska sa bakom, ali ne sumnjam u njenu čudnu prirodu i odnos sa drugim članovima porodice".
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email