None
4 0 1 0

IZGUBIO JE ŽENU SVOG ŽIVOTA: Tužna priča muškarca koji je prošao kroz pakao... a onda se desilo nešto što nikada nije mogao da očekuje

Podeli
Društvo
Predrag J.
Društvo
Nov 11, 2015

Postoji li sudbina, predodređenost? Ili sami ispisujemo "stranice" života? Verovanje u sudbinu vrlo često je jedini način da naša psiha prevaziđe ono što se događa. Pogledajte sudbinu jednog čoveka!

Zaljubljeni par

Zaljubljeni par
Džastin Paunders i njegova verenica Adrien Roberts bili su zaljubljeni i planirali su konačno da se usele zajedno - ali njihovi planovi su se ubrzo zaustavili zauvek. Kada je stigao ispred Adrienine kuće gde ga je grupa policajaca čekala...

Zadesila ga tragedija

Zadesila ga tragedija
Oni su obavestili Džastina da je njegova verenica mrtva - nepoznati čovek ju je pratio do kuće, noć pre nego što je napao i ubio. Slomljeni Džastin je govorio u sebi: "Kako je ovo moglo da se dogodi? Ovo nije stvarno."

Džastin je bio sam i slomljenog srca

Džastin je bio sam i slomljenog srca
Sam i pogođen tugom, Džastin se borio svaki dan da nastavi i da pronađe sreću u životu - njegova majka je nastavila da se moli za njegov duševni mir i da nađe novu ljubav svog života. Malo kasnije odlučio je da se vrati sastancima i prijavio se na popularni sajt Match.com. Tada je prepoznao devojku u koju je bio zaljubljen kao dečak. Njeno ime je Ajmi - tako ju je i kontaktirao.

30 godina kasnije

30 godina kasnije
Nakon dopisivanja preko interneta. Ajmi je otkrila da je i ona bila zaljubljena u njega kada su bili deca - pa su odlučili da izađu na večeru. Varnice su letele tokom njihovog prvog ponovnog susreta i osećali su se kao da im je ovaj sastanak poslat od Boga. Oni su sada srećno vereni i zaljubljeni! Džastin kaže da bi Adrien želela da on nađe sreću i ljubav sa nekim drugim. Ajmi se složila sa njim govoreći: "Ti ne nalaziš ljubav, ona pronalazi tebe. To je sudbina."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email