None
8 0 1 0

IZGUBIO JE ŽENU KOJU JE VOLEO VIŠE OD ŽIVOTA: 2 godine kasnije stiglo mu je pismo u kom je pisalo nešto nezamislivo...

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Dec 27, 2015

Potresna priča o ljubavi koja ne zna za granice!

Brenda Šmic

Brenda Šmic
Foto: littlethings.com
Kada je 2001. preminula zbog raka jajnika, Brenda je za sobom ostavila muža i sinove. Oni su dugo bili skrhani zbog svog tragičnog gubitka.

Pismo

Pismo
Foto: star1025.com
Dva dana pre nego što je umrla, Brenda je prijateljici dala pismo s preciznim instrukcijama da ga pošalje radio-stanici kada njen muž Dejvid pronađe novu ljubav.

Nova ljubav

Nova ljubav
Foto: littlethings.com
Brendin muž se dve godine nakon njene smrti zaljubio u Džejn Abraham. Kada je Brendina prijateljica saznala za to, poslala je pismo radio-stanici.

Šta je pisalo u pismu?

Šta je pisalo u pismu?
Foto: littlethings.com
"Zdravo, ja se zovem Brenda Šmic. Kada budete primili ovo pismo, ja ću već biti mrtva zbog raka jajnika. Ovo pismo će vam poslati moja draga prijateljica kada za to bude vreme..."

Nastavljanje sa životom

Nastavljanje sa životom
Foto: i.dailymail.co.uk
"Rekla sam joj da vam pošalje ovo pismo kad moj voljeni muž Dejvid bude nastavio sa svojim životom i kada upozna nekoga s kim želi da ga podeli."

Dejvid je bio divan muž

Dejvid je bio divan muž
Foto: littlethings.com
"Znam da mu je sve ovo palo ekstremno teško. Sigurna sam da će doneti najbolje odluke za našu porodicu i na vreme pronaći brižnu, saosećajnu ženu koja će mu pomoći da odgoji dečake. Znam da će ona biti neverovatna žena i volela bih da sam mogla da je upoznam i da joj kažem koliko joj se divim što želi da se brine o većoj, proširenoj porodici s ljubavlju, posvećenošću i velikim srcem."

Želja za Dejvida i njegovu novu ženu

Želja za Dejvida i njegovu novu ženu
Foto: littlethings.com
"Pišem ovo zato što imam želju za Dejvida, naše sinove i za tu ženu i njenu porodicu ako i ona ima decu. Želim da znaju da ih mnogo volim i da želim da se osećaju sigurno u ovom svetu punom bola. Nadala sam se da će mala usluga koju vam tražim zauvek promeniti njihove živote i da će shvatiti da ću uvek biti s njima."

Hvala!

Hvala!
Foto: star1025.com
"Dejvidovoj novoj izabranici želim dan, još bolje vikend, u kom će sebi ugoditi na sve moguće načine... Ona to zaslužuje zato što je maćeha mojim dečacima, a pogotovo što će malom Maksu pružiti majčinsku ljubav koja mu je toliko potrebna. Želim da bude nasmejana i da zna koliko cenim sve što radi za moju porodicu. Istrajnost će pobediti. Hvala vam i volim vas, ko god da ste."
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email