None
10 0 1 0

Zagledajte se i razmislite. Oko koje izaberete pokazaće vam šta se zapravo krije u vašoj duši

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Aug 25, 2016

Oči su prozori duše. Dozvolite da vam otkrije ko ste.

Prvo odaberite oko koje želite, a nakon toga saznajte ko ste! Dobro razmislite

Prvo odaberite oko koje želite, a nakon toga saznajte ko ste! Dobro razmislite
Foto: simplecapacity.com

Prvo oko

Prvo oko
Foto: namisantaclara.org
Ako ste odabrali prvo oko, onda ste otvorena osoba i dočekate gotovo svakoga u svom životu. Mislite da je bolje da ste otvoreni i ranjivi, nego da se zatvorite pred svetom. Ne pokazujete svoje strahove i nesigurnosti. Tu ste za svakoga, čak i kad boli.

Drugo oko

Drugo oko
Foto: realmenrealstyle.com
Vi ste duboko savesni i želite da pokažete pravi utisak i uradite dobru stvar. Verujete da vaši postupci menjaju tuđe živote, bilo da su mali ili veliki. Ne pokazujete koliko ste uznemireni i vidite dosta jada i nepravde koje čuvate za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolja osoba.

Treće oko

Treće oko
Foto: techinsider.io
Duboko u sebi, vas svašta muči. Brinete o prošlosti i to vas proganja u sadašnjosti. Pokušavate da pronađete mir i da mislite da je sve to kosmička šala. Dosta toga čuvate u sebi i izdržljivi ste, ali ste i ekspert da se podignete na noge kada vam se desi nešto loše.

Četvrto oko

Četvrto oko
Foto: guardianlv.com
Duboko u sebi vi ste filozof i razmišljate o svemu i svačemu. Volite kada stvari imaju dubok smisao i često se udubite u misli. Ne pokazujete svetu koliko ste nesigurni u stvari. Vidite život kao jednu veliku zagonetku koja se igra sa komadićima dok se ne sklope u celinu. Možda ne shvatate značenje toga, ali vam je u redu.

Peto oko

Peto oko
Foto: kaizenpeople.it
Duboko ste u sebi misteriozni. Sebe ne shvatate najbolje i neka je sa srećom svakome ko to pokuša. Vaše raspoloženje se menja svakodnevno, nekad ste kontradiktorni i ne otkrivate mnogo o sebi. Vi ste osoba od malo reči i čudnih delanja. Volite da posmatrate stvari i ljude pre nego što im se priključite.

Šesto oko

Šesto oko
Foto: thatscoop.com
Duboko u sebi ste osetljivi, uočavate sve i ništa ne zaboravljate. U dobrom ste skladu sa svetom i ponekad i najmanje sitnice mogu da utiču na vas. Lako vas je nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki i lako predvidite šta će da se desi.

Sedmo oko

Sedmo oko
Foto: cleaners-news.co.uk
Duboko u sebi vi ste vatreni, energični i strastveni. Ne postoji ništa suptilno o vama. Imate gomilu mišljenja, odlučni ste i ne pokazujete svetu koliko ste nestrpljivi. Imate mnogo energije i zbog toga ste često nervozni. Često pravite dramu u svojoj glavi.

Osmo oko

Osmo oko
Foto: newtonhypnosis.com
Vi ste duboko u sebi ekscentrik i imate neobična verovanja i interese. ne marite mnogo za pravila i tradiciju. Stvarate svoj put ispred sebe i pokazujete otvoreno svetu ko ste. Nemate šta da krijete i svet slobodno može da vam sudi. Želite da su drugi poput vas.

Deveto oko

Deveto oko
Foto: huffpost.com
Duboko u sebi vi ste intuitivni i razumete dobro ljude i svet oko sebe. Vi znate mnogo i to možete pročitati na tuđim licima. Uvek znate kada neko laže i dobro čitate osobe. Znate takođe kada neko pokuša da manipuliše vama, kao i kada vi treba da manipulišete.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email