None
22 0 1 14

INTERNET SLAVA JOJ UNIŠTILA ŽIVOT: Najlepša devojka na Instagramu otkriva šokantnu priču o lažima, tajnama i uznemiravanju

Podeli
Društvo
Sanja O.
Društvo
Nov 11, 2015

Esena O’Nil, 19-godišnji Instagram model, odustala je od života internet zvezde zato što je bio "neiskren i neprirodan" i time šokirala skoro milion svojih pratilaca. Onda se u suzama obratila javnosti da investira u njen novi projekat, za koji se nada da će inspirisati tinejdžere širom sveta.

Esena je priznala da je ranije trošila više od 50 sati nedeljno na to da na društvenim mrežama izgleda kao prelepa, srećna i bezbrižna tinejdžerka. Otkrila je i da su je plaćali da reklamira odeću i hranu, ne bi li njeni fanovi počeli da kupuju iste proizvode.

Postala je još slavnija kada je javno iskazala svoj prezir prema društvenim mrežama i tome koliko loše utiču na samopouzdanje mladih ljudi.

"Uhvatite sebe kako gledate devojke s Instagrama i želite da i vaš život bude takav... Morate shvatiti da zapravo vidite samo ono što želite", napisala je.

Za ovu sliku Esena kaže: "Nisam platila haljinu, slikala sam se milion puta i osećala sam se vrlo neprijatno."

U 17-minutnom videu koji je postovala na svom sajtu, uplakana govori kako ne može da se izdržava sada kada je ostala bez svojih onlajn prihoda.

Iako je mnogi veličaju zbog hrabrosti da se suprotstavi industriji, neki misle da je ovo još jedan marketinški trik za promovisanje njenog novog sajta (www.letsbegamechangers.com) na kome ohrabruje mlade da žive bez štetnog uticaja društvenih mreža.

Otkad je objavila da se povlači s društvenih mreža, obrisala je oko 2 000 svojih fotografija, a ostale je preimenovala tako da otkrivaju gorku istinu o tome kako su nastale i koja je bila njihova svrha.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email