None
4 0 1 0

Evo kako izgleda idealno muško telo

Podeli
Društvo
Dragana P.
Društvo
Jun 24, 2017

Ako ste muškog pola, sigurno znate koliko žene umeju da budu zamršene i komplikovane. Situacija nije ništa drugačija ni kada je u pitanju odgovor na pitanje šta je za njih idealno muško telo. Naučnici su otkrili nešto što će vas potpuno fascinirati i objasniti zašto se neretko dešava da vidite zgodnu devojku sa ne tako zgodnim muškarcem. Zavrtećete glavom u neverici jer se ne radi o mišićavom telu, sa definisanim trbušnjacima i ogromnim bicepsima. Žene ne padaju na to, već na ovo!

1. Kako izgleda idealno telo koje privlači žene?

Kako izgleda idealno telo koje privlači žene?
Foto: orzzzz.com
Većina muškaraca je opsednuta da sazna kakav tip tela privlači žene. Uobičajena pretpostavka jeste da žene vole mišićave muškarce, ali u stvarnom život i prema naučnim saznanjima, priča je potpuno drugačija.

2. Šta nauka kaže o idealnom telu?

Šta nauka kaže o idealnom telu?
Foto: lolfun.xyz
Prema naučnicima, žene ne padaju na mišićave muškarce. One vole muškarce sa malo sala na stomaku, buckaste muškarce. Zapravo, postoji naučno ime za takav tip tela. To je "tata tip tela". Ovo je tipičan oblik tela muškarca u srednjim godinama. Nivo testosterona se smanjuje s godinama i što je iznenađujuće, to je zapravo dobro za zdravlje.

3. Takvi muškarci žive duže

Takvi muškarci žive duže
Foto: hollywoodreporter.com
Načnici tvrde da su muškarci sa ovakvim tipom tela zdraviji i dugovečniji od onih sa mišićavim telom.

4. Snažniji imunitet

Snažniji imunitet
Foto: thesource.com
Istraživanje je pokazalo da takvi muškarci imaju poboljšan imuni sistem i manji rizik od oboljevanja od raka prostate i srčanih bolesti. Sigurno vam je pao ogroman teret sa ramena sada kada znate da ženama ni najmanje ne smeta vaš stomačić, ali nemojte preterivati. Malo vežbanja nikoga nije ubilo.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email