None
10 0 1 0

10 sigurnih znakova da ste našle idealnog muža

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
May 31, 2017

Niko na ovom svetu nije savršen. Ipak, kada se zaljubimo, skloni smo mislimo da takvo biće postoji i da smo baš mi pronašli idealnog partnera koji u sebi objedinjuje sve dobro, lepo i iskreno. Nakon nekog vremena, međutim, možemo početi da sumnjamo da li smo izabrali pravu osobu. Mi smo sastavili listu od 10 karakteristika koje su zapravo znaci da ste se udali za savršenog čoveka.

1. Uvek vas podržava, čak i kada napravite ozbiljnu grešku

Uvek vas podržava, čak i kada napravite ozbiljnu grešku
Foto: cosmopolitan.com
Svi pravimo greške, a kada se to dogodi, osoba koja vam znači trebalo bi da bude na vašoj strani. Čak i kada niste u pravu. U svakoj situaciji, muž treba da vas podržava, a ne okrivljuje.

2. Zna kako da vas oraspoloži

Zna kako da vas oraspoloži
Foto: instagram.com
Kada se osećate loše, vaš muškarac uvek zna kako da vas vrati u kolosek: ispričaće vam sjajnu šalu, kupiti sladoled, podržati vas i uraditi sve drugo što je potrebno da biste se vi osetili bolje.

3. On ume da pregovara i pristaje na kompromise

On ume da pregovara i pristaje na kompromise
Foto: instagram.com
Idealan muškarac će pronaći zajednički jezik sa policajcem, vodoinstalaterom i ženom koja plače, bez ikakvih pretnji i podmićivanja. On čak ume i da se sjajno nosi sa onim dosadnim komšijom koji stalno ima neke pritužbe.

4. Radi kućne poslove

Radi kućne poslove
Foto: instagram.com
Ako vas supružnik ceni i poštuje, nikada neće dozvoliti da se osećate kao njegova lična služavka. On shvata da se i vi umorite na poslu i uvek je tu da vam pomogne u čišćenju kuće i drugim obavezama. Osim toga, kada zajedno prionete na kućne poslove, uradićete ih mnogo brže i pritom provesti zajedničko vreme.
Očigledno, svaka osoba ima sopstvenu viziju kako bi savršena veza trebalo da izgleda. I osobine koje čine muškarca idealnim partnerom, razlikuju se od žene do žene. Ipak, pronaći nekog kome ćete biti na prvom mestu i ko će vama biti na prvom mestu, jeste ključ savršenog braka.

5. On ne zaboravlja vaše probleme čim izađe iz kuće

On ne zaboravlja vaše probleme čim izađe iz kuće
Foto: instagram.com
Muškarcima je obično teško da se nose sa više zadataka u isto vreme. Ali osoba koja vas voli uvek će na prvo mesto staviti vaše probleme i neće ih gurnuti u zapećak.

6. Važno mu je vaše mišljenje

Važno mu je vaše mišljenje
Foto: instagram.com
Veza muškarca i žene ne bi trebalo da bude samo zajednički život - oni moraju da postanu i prijatelji i da savetuju jedno drugo. Ovo ne znači, međutim, da treba da ga vrtite oko malog prsta. Učenje kako da zajednički donosite odluke, ključan je element za srećan brak.

7. On se ne boji poteškoća i spreman je da reši bilo koji problem

On se ne boji poteškoća i spreman je da reši bilo koji problem
Foto: instagram.com
Pravu muškarac ne govori samo lepe reči, već i preduzima odlučne akcije. U teškim vremenima, on će vam uvek biti rame za plakanje.

8. On ume sam da spremi večeru

On ume sam da spremi večeru
Foto: instagram.com
(A da ne isprlja sve tanjire i sudove u kuhinji.) Moderne žene misle da je muškarac koji izgleda muževno i pritom zna da kuva, idealan muž. I ne mora nužno da spremi nešto posebno. Čak i ako samo iseče lubenicu na kriške i lepo je servira na tanjir, učiniće ženu srećnom.

9. Obraća pažnju na detalje

Obraća pažnju na detalje
Foto: edition.cnn.com
Ovo ne znači da mora da zna svaki detalj vašeg života ili šta ste nosili onog dana kada ste se upoznali. Ali će uvek imati u vidu stvari koje su vam bitne. On će znati koliko šećera stavljate u čaj ili koja vam je omiljena pesma.

10. On je mudar, ne samo pametan

On je mudar, ne samo pametan
Foto: instagram.com
Moglo bi biti korisno da imate nekog ko može da objasni kvantnu fiziku, ali je mnogo važnije da imate čoveka koji može da pronađe izlaz iz običnih životnih problema. Ako vaš muškarac ume da vam da dobar savet kada se posvađate sa majkom, onda ste veoma srećni.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email