None
4 0 1 0

5 najfatalnijih ženskih horoskopskih znakova kojima jači pol ne može da odoli

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
Jun 21, 2018

Žene su zaista prekrasna stvorenja i muškarci ih jednostavno moraju voleti i brinuti o njima. Dame to znaju i najčešće dobijaju ono što žele. Međutim, žene u ovim horoskopskim znakovima se naročito izdvajaju. One su u stanju da učine da muškarci izgube razum. Uprkos činjenicu da su sve žene lepe i božanstvene na svoj način, ove mogu osvojiti srce svakog muškarca. Pogledajte koja su to četiri ženska horoskopska znaka koja muškarci obožavaju.

Vaga

Vaga
Foto: pinterest.com
Ove žene su poznate po svojoj ljubavi, osećajnosti i lepom ponašanju. One odišu elegancijom i sofistiranošću, poput luksuznog nakita ili parfema. Njihov muškarac mora biti vredan njihove elegancije.

Devica

Devica
Foto: meowgag.com
Žene rođene u ovom znaku uvek su dostojanstvene, a istovremeno i emotivne i sposobne da sakriju ta ista osećanja. Njihove unutrašnje ambicije skoro uvek ostaju nerazjašnjene. Device poseduju lepe manire i uvek se ponašaju kao prave dame. Ako osete da su ugrožene, sposobne su da uzvrate.

Strelac

Strelac
Foto: whats-your-sign.com
Ovo je žena upečatljivog izgleda. Uvek izgleda pravedno i savršeno jer je sposobna da sakrije previranja u ličnom životu i karijeri od tuđih očiju. Ona ne želi da pokaže slabost, vidi saosećajne poglede i da izgleda kao gubitnik u tuđim očima.

Ribe

Ribe
Foto: meowgag.com
Svaki muškarac potajno sanja o ovoj ženi. Ona izgleda krhko, nežno i ranjivo. Njena snaga je njena slabost. Koji muškarac bi odbio da bude podrška za to divno, bespomoćno stvorenje kome je toliko potrebna zaštita i pomoć? Nežnost ove žene budi pravu prirodu muškarca. Pored nje, on se oseća kao pravi zaštitinik i lovac, spreman da ubije mamuta kako bi njoj izmamio osmeh.
Image source: meowgag.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email