None
12 0 1 8

ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: Kombinacije horoskopskih znakova sa najvećom šansom za srećan život i uspešan brak!

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Apr 12, 2016

Možda vam deluje neverovatno, ali neki od ovih horoskopskih znakova su idealni partneri. Otkrijte kakve sve razlike i privlačnosti kriju kombinacije ovih zodijačkih parova.

Ribe i Bik

Ribe i Bik
Foto: ilyke.co
Ovo je divan spoj dva strašću vođena znaka. Vladalac bika je Venera, dok je vladalac riba, čarobni Neptun. Oba znaka vole hranu, vino i kulturu, tako da predstavljaju kreativan spoj dva sofisticirana duha. Uvek imaju teme za razgovor, bez obzira da li se govori o teoriji umetnosti ili bendovima koji oboje vole.

Ovnovi i vage

Ovnovi i vage
Foto: ilyke.co
Kada ovan i vaga ostvare ljubavnu vezu izazivaju svojstveni polaritet horoskopa. Ova dva znaka se mnogo privlače, dobro su balansirani jer šarmantna i kulturna vaga može mnogo toga da nauči tvrdoglavog ovna. Vaga odiše harmonijom u vezi i trudi se da održi vezu, dok je ovan odlučniji i često dovodi do disharmonije.

Rak i škorpija

Rak i škorpija
Foto: ilyke.co
Kada rak i škorpija uđu u ljubavni odnos, kao rezultat se dobiju dva emotivno intenzivna znaka. Kada su ova dva znaka u prostoriji, temperatura raste. Rak i škorpija imaju mnogo toga zajedničkog i imaju potencijala da održe svoju vezu strastveno i do kraja.

Strelac i lav

Strelac i lav
Foto: ilyke.co
Kada se ova dva strastvena, vatrena znaka spoje javiće se obostrana privlačnost i varnice. Oni su zanimljiv par, tako da se stvara utisak da među njima ništa ne može krenuti loše. Toliko su slični da će zajedno preći preko svake prepreke.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email