None
12 0 1 0

ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: Kombinacije horoskopskih znakova sa najvećom šansom za srećan život i uspešan brak!

Podeli
Društvo
Cveta F.
Društvo
Apr 12, 2016

Možda vam deluje neverovatno, ali neki od ovih horoskopskih znakova su idealni partneri. Otkrijte kakve sve razlike i privlačnosti kriju kombinacije ovih zodijačkih parova.

Ribe i Bik

Ribe i Bik
Foto: ilyke.co
Ovo je divan spoj dva strašću vođena znaka. Vladalac bika je Venera, dok je vladalac riba, čarobni Neptun. Oba znaka vole hranu, vino i kulturu, tako da predstavljaju kreativan spoj dva sofisticirana duha. Uvek imaju teme za razgovor, bez obzira da li se govori o teoriji umetnosti ili bendovima koji oboje vole.

Ovnovi i vage

Ovnovi i vage
Foto: ilyke.co
Kada ovan i vaga ostvare ljubavnu vezu izazivaju svojstveni polaritet horoskopa. Ova dva znaka se mnogo privlače, dobro su balansirani jer šarmantna i kulturna vaga može mnogo toga da nauči tvrdoglavog ovna. Vaga odiše harmonijom u vezi i trudi se da održi vezu, dok je ovan odlučniji i često dovodi do disharmonije.

Rak i škorpija

Rak i škorpija
Foto: ilyke.co
Kada rak i škorpija uđu u ljubavni odnos, kao rezultat se dobiju dva emotivno intenzivna znaka. Kada su ova dva znaka u prostoriji, temperatura raste. Rak i škorpija imaju mnogo toga zajedničkog i imaju potencijala da održe svoju vezu strastveno i do kraja.

Strelac i lav

Strelac i lav
Foto: ilyke.co
Kada se ova dva strastvena, vatrena znaka spoje javiće se obostrana privlačnost i varnice. Oni su zanimljiv par, tako da se stvara utisak da među njima ništa ne može krenuti loše. Toliko su slični da će zajedno preći preko svake prepreke.

Devica i vodolija

Devica i vodolija
Foto: ilyke.co
Oba partnera u vezi su ujedinjena intelektualnim sposobnostima i ljubavlju prema idejama i konceptima. U odnosu između ova dva znaka nikada ne može biti previše razgovora i žara. Oba znaka pružaju ljubav i pažnju na svoj način, a tu je i mnogo uzajamne dobrote.

Jarac i bik

Jarac i bik
Foto: ilyke.co
Veza između ova dva znaka je jaka i stabilna, iako ovo partnerstvo ponekad može da izgleda preterano materijalistično, a ponekad i praktično. Kompatibilnost pomaže da jarac i bik budu otvoreni i iskreni jedno prema drugom, a među njima postoji duboka emotivnost.

Škorpija i ribe

Škorpija i ribe
Foto: ilyke.co
Kada škorpija i ribe uđu u vezu, stvara se unija poštovanja i razumevanja. Oba znaka su intiutivna i u kontaktu sa nijansama ljudske interakcije. Pošto su oba znaka vodena, oni cene i koriste dodirljivost i fizički entitet vode.

Blizanac i devica

Blizanac i devica
Foto: ilyke.co
Jako je važno da oba znaka nauče kakav pristup životu i ljubavi imaju jedno i drugo. Od krucijalnog značaja je i da zapamte da su im stavovi vredni razumevanja. Pošto su oba promenljiva znaka, veoma su fleksibilni, skloni promenama, i mogu biti neodlučni.

Ovan i jarac

Ovan i jarac
Foto: ilyke.co
Oba znaka imaju mnogo toga zajedničkog, iako to možda na prvi pogled ne deluje tako. Oba znaka su dominantna, sklona uspehu, ambiciozni i vredni. Snalažljivi su i žele slične stvari od svojih života.

Škorpija i bik

Škorpija i bik
Foto: ilyke.co
Njihova veza je veoma uzbudljiva. Kada su dve osobe rođene pod različitim sunčevim znacima, postoji jaka privlačnost između njih jer se njihovi kvaliteti i osobine privlače i međusobno dopunjuju. Takođe imaju zajednička interesovanja.

Blizanci i vaga

Blizanci i vaga
Foto: ilyke.co
Vaga je horoskopski idealista i teži ka boljoj realnosti. Vaga i blizanci mogu biti dobri prijatelji i da podupiru svoju romansu jakim temeljem. Oba znaka su veoma društvena, tako da će se njihova veza prvenstveno zasnivati na prijateljstvu.

Ovan i strelac

Ovan i strelac
Foto: ilyke.co
Hemija i simpatija se gradi brzo između ova dva znaka.Mogu biti mnogo dobri prijatelji kao i ljubavnici zato što imaju optimistične poglede na život. Oba znaka oproste i zaborabe vrlo brzo, jer nemaju vremena da ga provode u mržnji.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email