None
12 0 1 0

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 18. do 24. septembra

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Sep 15, 2017

Ove nedelje ćete ispitivati svrhu vaše romantične veze. Previše pažnje obraćate na detalje umesto da gledate suštinu. U utorak, Venera ulazi u znak Vaga i tamo ostaje do 14. oktobra. Ako ste u vezi, pokušaćete da zajedničkim snagama sa partnerom radite na vašem odnosu. Ako ste slobodni, pokušajte da napravite malo realniju listu osobina koje mora imati vaš savršeni partner, jer ova sadašnja isključuje sva živa bića na planeti. Zagledajte se u sebe da biste shvatili šta vam je zapravo najvažnije.

Ovan

Ovan
Foto: bustle.com
Dobićete pohvale na poslu jer nadređeni vide kako sa lakoćom obavljate zadatke i znaju da mogu da se oslone na vas. Zapamtite da probleme sa partnerom, naročito ako ste u dugoj vezi, ne možete rešiti preko noći, već jedan po jedan. Slobodne Ovnove očekuje mnoštvo zanimljivih susreta sa suprotnim polom.

Bik

Bik
Foto: bustle.com
U ponedeljak vas očekuje zanimljiv razgovor koji se tiče poslovnih prilika. Uživate u pažnji koju dobijate od partnera. Slobodni pripadnici znaka mogu biti u iskušenju da se jave osobi iz prošlosti. Pažljivo sa novcem.

Blizanci

Blizanci
Foto: bustle.com
Početak nedelje donosi probleme na poslu. Ostanite hladnokrvni i sve će doći na svoje mesto. Zauzeti Bikovi razmišljaju kako da pokrenu svoju vezu sa mrtve tačke. Ako ste slobodni, pravo je vreme da počnete da izlazite i upoznajete nove ljude.

Rak

Rak
Foto: bustle.com
Iako znate da ste u pravu, spustite prvi loptu da ne biste stvorili tenziju i problem sa nadređenima na poslu. Sredinom nedelje vas očekuju romantični moment sa partnerom, dok slobodni pripadnici znaka imaju mogućnost za uzbudljivo, novo poznanstvo. Očekuje vas neplanirano putovanje.

Lav

Lav
Foto: bustle.com
Ambiciozni ste i puni energije, pa vam sve na poslu ide od ruke. Zvezde su vam naklonjene, pa iako ste možda izgubili veru u ljubav, ove nedelje će se to promeniti. Ako vas muče glavobolje duže vreme, najbolje bi bilo da se obratite lekaru.

Devica

Devica
Foto: bustle.com
Iskoristite ovu nedelju za upoznavanja i učenje novih stvari na poslovnom plani, jer će vam se jednog dana višestruko isplatiti. Susret sa starom simpatijom okrenuće vam svet naglavačke. Ne pozajmljujte novac ove nedelje.

Vaga

Vaga
Foto: bustle.com
Morate se više zauzimati za sebe na poslu, jer je to jedini način da napredujete. Pašćete u iskušenje koje će vas naterati da se dobro zamislite kada je u pitanju vaš ljubavni život. Slušajte svoj unutrašnji glas kada je u pitanju donošenje svih životnih odluka.

Škorpija

Škorpija
Foto: bustle.com
Kasnite sa poslovnim obavezama i to je teret koga se morate rešiti ove nedelje. Iznenadni finansijski dobitak će vam biti vetar u leđa. Ljubomora vam stvara mnogo problema na ljubavnom planu. Ako se ne možete izboriti sa njom, potražite savet stručnjaka.

Strelac

Strelac
Foto: bustle.com
Konačno ćete otkriti ko je izvor neistina koje se o vama šire na poslu. Vaša preterana posvećenost i pažnja može da uplaši partnera, koji takvo ponašanje može da protumači kao napadno. Slobodne pripadnike znaka očekuje vikend pun flerta, komplimenata i zanimljivih susreta.

Jarac

Jarac
Foto: bustle.com
Zvezde su vam naklonjene na poslovnom planu. Očekuje vas poziv od koga će zavisiti napredak vaše karijere.Sredinom nedelje vas očekuje ozbiljan razgovor po pitanju porodice i porodičnih odnosa. Ne dozvolite da vam sitne čarke sa partnerom pokvare raspoloženje.

Vodolija

Vodolija
Foto: bustle.com
Na poslu prepoznaju vaš kvalitet i trud koji ulažete i to će vam i pokazati. Iscrpljuju vas porodične obaveze i najradije biste negde pobegli. Slobodne Vodolije zbog svoje tvrdoglavosti i svojeglavosti, ne vide koliko im pažnje ukazuje osoba iz okoline.

Ribe

Ribe
Foto: bustle.com
Vi se fokusirate na sve ljude iz vaše okoline, kolege, porodicu, partnera, a najmanje sebe. Priuštite sebi romantičan izlet sa partnerom ovog vikenda. Da bi slobodnim Ribama neko zavrteo mozak, mora u najmanju ruku da izigrava klovna. Pokušate da malo spustite kriterijume, jer ne znate iz čega se sve može roditi velika ljubav.
Image source: bustle.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email