None
12 0 1 8

Lavovima najviše prijaju Vage, Vodolije obožavaju društvo Ovna, a jedino ovaj znak može da podnese hirovite Škorpije

Podeli
Društvo
Jasmina G.
Društvo
Oct 03, 2016

Horoskopski znakovi mogu da kažu dosta toga o vama i vašoj interakciji sa svetom. Ljudi najviše žele da znaju o svom ljubavnom životu, ali možete i saznati kako da pronađete najboljeg prijatelja.

1. Ovan (20 - april - 19. mart) slaže se najbolje sa Blizancima ili Vodolijom

Ovan (20 - april - 19. mart) slaže se najbolje sa Blizancima ili Vodolijom
Foto: pinterest.com
Blizanci: imaju neverovatnu ideju i to se dopada Ovnovima. Ako rade zajedno, mogu da urade sve. Kreativni su ali nemarni. Ovi prijatelji su neustrašivi, ali ponekad nailaze na probleme. Vodolija: ova dva znaka se brzo sprijatelje, ali i raspravljaju jer su Ovnovi tvrdoglave prirode. Sve dok nema tajni među njima, dobro im je. Oboje vole nezavisnost.

2. Bik (19. april - 20. maj) slaže se najbolje sa Ribama i Rakom

Bik (19. april - 20. maj) slaže se najbolje sa Ribama i Rakom
Foto: pinterest.com
Ribe:nikada ne biste rekli da bi se oni slagali, ali kada bi se oni upoznali, shvatili bi da imaju toliko toga zajedničkog. Ova dva znaka su opuštena i vole da se smeju. Ribe su zaboravne, a Bika zanimaju materijalne stvari, ali slagali bi se. Rak: ova dva znaka vrednuju iste stvari u životu, oboje su kreativni, pa čak iako Bika zanima novac, a Rak je previše osetljiv, neće pokušati da promene jedno drugo. Ovo prijateljstvo je jako.

3. Blizanci (20. maj - 20. jun) slažu se najbolje sa Ovnom ili Lavom

Blizanci (20. maj - 20. jun) slažu se najbolje sa Ovnom ili Lavom
Foto: pinterest.com
Ovan: pogledajte broj 1 za ovo prijateljstvo! Lav: Blizanci vole koliko su Lavovi topli i kreativni, zbog čega vole da ih nasmeju. Ovi prijatelji su avanturističkog duha, ali mogu ponekad da upadaju u nevolje. Blizanci preuzimaju vođstvo, ali znaju kada treba da prate Lava. Ovi prijatelji su zabavni i puni ljubavi.

4. Rak (20. jun - 22. jul) slaže se najbolje sa Bikom ili Devicom

Rak (20. jun - 22. jul) slaže se najbolje sa Bikom ili Devicom
Foto: pinterest.com
Bik: pogledajte broj 2 za ovo prijateljstvo! Devica: ovo prijateljstvo će biti jako kada se upoznaju. Oboje će naučiti vredne lekcije kao što je bezuslovna ljubav, kao i da znaju kada treba da popuste. Dele iste vrednosti i veruju u njih.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email