None
12 0 1 0

Evo šta bi prema njegovom horoskopskom znaku trebalo da uradite muškarcu kako bi on potpuno POLUDEO za vama

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Oct 17, 2016

Za osvežavanje svakog muško-ženskog odnosa je bitna mašta, improvizacija, ali i velika doza spoznaje želja partnera. Postoji mnoštvo varijacija u karakterima različitih muškaraca, i njihovim "slabim" tačkama, zbog čega neki od njih postaju ili romantični ili prave razbuktale vatre prema svojim lepšim polovinama.

1. Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.com
Muškarci Ovnovi vole da dominiraju u spavaćoj sobi, tako da, ukoliko pristanete na takvu igru, neće moći da vam odole. Pustite ga da veruje da je on glavni i želeće vas zauvek!

2. Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.com
Bika ćete najviše zainteresovati ukoliko mu budete pokazali da ste spremni da maksimalno date sve od sebe. Pokažite mu svoju ranjivu stranu i humanost. Bik će vas obožavati ukoliko pokažete da vam je stalo do njega, a ne toliko do samog odnosa.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.com
Blizanci uopšte nisu stidljivi i žele da iskuse sve, a tako je i kada su aktivnosti u spavaćoj sobi u pitanju. Oni vole da eksperimentišu, od najčudnijih poza do najčudnijih mesta. Ukoliko ste spremni da istolerišete njegovu kreativnost, obožavaće vas.

4. Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.com
Rakovi žude za dodirom i brižljivošću, tako da je kod njih sve u predigri. Njemu morate posvetiti mnogo vremena, a bilo kakva žurba ne dolazi u obzir. Mazite ga i ljubite i uvek će biti tu za vas.

5. Lav

Lav
Foto: thatviralfeed.com
Lavovi obožavaju pohvale, stoga nemojte prestati da hvalite njegov izgled. Govorite mu kako se neverovatno osećate kada ste sa njim i Lav neće moći da se odvoji od vas. Potrudite se da često spominjete njegovo ime, iz nekog razloga oni to obožavaju!

6. Devica

Devica
Foto: thatviralfeed.com
Device su veoma komplikovane, pa ukoliko želite da Devica poludi za vama, uradite to na najjednostavniji mogući način - pitajte ga šta želi, a onda to uradite savršeno. Tako jednostavno, a tako efikasno.

7. Vaga

Vaga
Foto: thatviralfeed.com
Vage ne vole ništa na brzinu. Sa njima morate biti veoma pažljivi i posvetiti pažnju svakom centimetru njegovog tela. Vagama nije stalo samo do odnosa, oni žele da se sa svojim partnerom povežu na svakom čulnom nivou, a kada to uspeju, neće moći da vas izbace iz glave.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.com
Ne dozvolite da vas zaplaši činjenica da su Škorpije najkreativniji horoskopski znak. Oni su intenzivni i strastveni i najbolje je da pustite njih da budu glavni. Ukoliko vide da sa vama mogu ostvariti svoje najluđe želje, a vi ste iskreni sa svojim željama, obožavaće vas!

9. Strelac

Strelac
Foto: thatviralfeed.com
Strelci obožavaju da isprobavaju nove stvari, njima je izazov da smisle nešto što nisu do sada probali. Ukoliko se opustite, zabavite i putite mašti na volju, iznenadićete sebe i a svog partnera. Ukoliko ste voljni da se sa njim zabavite na javnom mestu, to će Strelca kupiti za sva vremena.

10. Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.com
Jarčevi su veoma poslovni tokom dana, ali uveče vole da se opuste i tada njihova tamna strana izlazi na videlo. Ukoliko se Jarac oseća komforno pored vas, on će se opustiti i igrati sa vama i želeće vas stalno pored sebe.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: thatviralfeed.com
Vodoliji je najvažnije da njihov partner zadovoljan. Što ste vi zadovoljniji, to je zadovoljnija i Vodolija. Njegove potrebe možete potpuno zavoraviti jer ste u ovoj situaciji vi najbitniji. Sa njim možete ostvariti i svoje najluđe snove, a on će ih rado ispuniti.

12. Ribe

Ribe
Foto: thatviralfeed.com
Ribe će aktivnosti iz spavaće sobe pretvoriti u umetnost. Oni žele da se potpuni spoje sa svojim partnerom, ne samo fizički već i emocionalno i duhovno. Sa Ribama neće svako uspeti da funkcioniše, ukoliko niste spremni da date sve od sebe, ovaj znak je najbolje izbegavati.
Image source: thatviralfeed.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email