None
12 0 1 0

Evo sa kakvim čovekom vam je SUĐENA sreća u braku sudeći prema vašem horoskopskom znaku

Podeli
Društvo
Mirka S.
Društvo
Jan 25, 2017

Zvezde imaju svoju ideju o tome kakvog ćete muškarca zavoleti i na kraju se za njega i eventualno udati. Saznajte za kakvog muškarca treba da se udate sudeći prema horoskopskom znaku.

1. Ovan - čovek od akcije

Ovan - čovek od akcije
Foto: whats-your-sign.com
Potrebno je da pronađete muškarca koji može ići u korak sa vama. Udaćete se za čoveka koji gaji istu ljubav kao i vi prema avanturi, ali takođe poseduje takmičarski duh. On će biti jak atletski tip, voleće da se takmiči i ne postoji izazov koji on neće prihvatiti. Ovaj tip muškarca će retko samo sedeti, jer ne podnosi kada ne radi ništa. Vaš budući muž nikada neće odustati od borbe.

2. Bik - jak muškarac sa velikim apetitom

Bik - jak muškarac sa velikim apetitom
Foto: whats-your-sign.com
Čovek sa kojim bi vi bili jako srećni jeste razuman i prizeman čovek, jake volje, senzualan, ali i da ima jaku želju za svim zadovoljstvima i udobnostima koje život pruža. On će biti prilično dominantan, ali ne u nasilnom smislu, već onako da se vi osećate zaštićeno i da imate podršku. Vaš budući životni saputnik će vam uvek čuvati leđa.

3. Blizanci - muškarac sa kojim možete voditi duboke razgovore

Blizanci - muškarac sa kojim možete voditi duboke razgovore
Foto: whats-your-sign.com
Ne postoji ništa privlačnije za vas od osobe koja odgovara vašoj inteligenciji, zabavlja vas i neko ko će vam biti sagovornik. Život nikada neće biti dosadan sa ovakvim tipom, a on će uvek privlačiti vašu pažnju na razne načine kako vama ne bi bilo dosadno. S obzirom na to da vas je njegov intelekt privukao na prvom mestu, biće vam privlačan i u dubokoj starosti.

4. Rak - muškarac koji će vam pružiti sigurnost

Rak - muškarac koji će vam pružiti sigurnost
Foto: whats-your-sign.com
Vas privlače osetljivi muškarci puni razumevanja i najprijatnije će vam biti sa muškarcem koji ima očinski stav. Ne radi se o muškarcu koji je mnogo stariji ili očinskoj figuri, već o osobi pored koje ćete se osećati emotivno i finansijki sigurni. Uvek će biti veoma jednostavno da ga zamislite kao oca svoje dece. Ovaj čovek će biti vaš štit i postaraće se da se uvek osećate sigurno i zaštićeno.

5. Lav - harzimatičan muškarac

Lav - harzimatičan muškarac
Foto: whats-your-sign.com
Da budemo iskreni, vi biste voleli da on bude zvezda, ali ćete pažnju pokloniti i nekome ko vam može parirati. Čovek za kog ćete se udati biće šarmantan, harizmatičan i biće veoma zgodan. Biće velikodušan i ljubazan i potpuno će razumeti vas i ono kakvi ste vi zapravo. Vas dvoje ćete zajedno vladati svetom.

6. Devica - dobar muškarac

Devica - dobar muškarac
Foto: whats-your-sign.com
Potreban vam je neko ko će poštovati vaše granice, ali uneti malo više kreativnosti i humora u vaš analitički svet. Biće inteligentan (jer vi nećete prihvatiti ništa manje) i ljubazan, neko uredan i čist, ali će takođe imati sposobnost da smiri napetost kada do toga dođe. Vi ne želite muškarca koji je sirov i grub u javnosti, ali ukoliko je malo grublji u spavaćoj sobi, to je u redu.

7. Vaga - čovek koji voli zabave

Vaga - čovek koji voli zabave
Foto: whats-your-sign.com
Postoji velika šansa da ćete baš Vagu i odabrati za partnera, jer ne možete naći društvenije muškarce od njih. Čovek za kog ćete se udati umeće izuzetno lepo da se izražava, voleće zabave i izlaske. Takođe će biti i veoma privlačan. Obožavaće koncerte i pozorište. Čak i kada budete u braku, romantični gestovi neće prestati.

8. Škorpija - misteriozan muškarac

Škorpija - misteriozan muškarac
Foto: whats-your-sign.com
Škorpije privlači ono tajanstveno, intenzivno i pomalo opasno. Vi ste uporni i posesivni, pa čak i opsednuti ponekada, tako da je najverovatnije da ćete se za takvog čoveka i udati. Stalno ćete biti uzbuđeni zbog psiholoških borbi koje će se dešavati među vama. Postojaće jaka intimna veza između vas dvoje.

9. Strelac - filozof i putnik

Strelac - filozof i putnik
Foto: whats-your-sign.com
Strelcu je potreban partner sa kojim može podeliti svoja avanturistička putovanja, a pored toga sa njim voditi i filozofske diskusije. Čovek za kog ćete se udati imaće savršen balans između poštenja, integriteta, duhovnosti i humora. On će biti vaš najbolji prijatelj, vaš učitelj, i vaš vodič sa kojim vam nikada neće biti dosadno ili depresivno.

10. Jarac - ambiciozan muškarac

Jarac - ambiciozan muškarac
Foto: whats-your-sign.com
Godine su za vas samo broj, zbog toga je vrlo moguće da ćete se opredeliti za starijeg, uspešnog muškarca koji ima svoj cilj i sa kojim možete imati ozbiljnu budućnost. Vi se opredeljujete samo za ozbiljne veze. Vaš budući muž imaće već izgrađenu i sigurnu karijeru pre nego što se vi udate za njega. Svesni ste da brak zahteva rad, a vi i vaš suprug ćete biti voljni da tako i učinite.

11. Vodolija - idealista

Vodolija - idealista
Foto: whats-your-sign.com
Vaš budući suprug će vas zaintrigirati čim ga upoznate jer će biti uzbudljiv, nekonvencionalan i nepredvidiv. On će biti pomalo buntovnik i verovatno će imati neke stavove koji će šokirati ljude u vašoj okolini. Svakako za vas i nije neko sasvim običan i miran. Ovaj muškarac će vas zadovoljiti i mentalno, i fizički i intimno. Bićete oduševljeni time što je spreman da isprobava nove stvari o čemu god se radilo.

12. Ribe - spasitelj ili neko koga je potrebno spasiti

Ribe - spasitelj ili neko koga je potrebno spasiti
Foto: whats-your-sign.com
Vi volite sanjare, romantičare i emotivne muškarce. Često pomažete onima koji su u nevolji i srećni ste kada to radite. S druge strane, vi ste beznadežan romantik i pomoć je i vama potrebna s vremena na vreme. Udaćete se za čoveka kom je potrebna pomoć, ali koji će biti spreman da i vama pruži pomoć kada vam je potrebna, vaša veza će biti savršeno usklađena, kao da ste jedna osoba.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email