None
12 0 1 8

Blizanci često polude bez razloga, Jarčevi se povlače u sebe ako su ljuti, a kada su Škorpije besne, u stanju su da vam urade čak i ove užasne stvari

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Oct 14, 2016

Saznajte kako horoskopski znakovi reaguju kada su besni i šta je najbolje da vi u tom momentu uradite i kako da pravilno reagujete!

1. Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.net
Ovnovi su ljudi koji spontano "buknu" i impulsivno reaguju. Ukoliko im se nađete na putu kada su besni, budite veoma oprezni jer će na vas naleteti lavina besa, i to bez suzdržavanja. Oni se brzo razbesne, a nakon toga se povuku u sebe. Kako ne biste navukli njihov gnev, pokušajte da im skrenete misli nekim jednostavnim stvarima.

2. Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.net
Manjak strpljenja će razbesneti Bikove. Takođe ne vole da ih uhvatite nespremne nečim iznenadnim i neočekivanim. Nestabilnost izazvana iskustvom čini ih agresivnim. Kada se to dogodi, oni vole da budu sami kako bi prešli preko toga.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.net
Blizanci imaju tendenciju da se razbesne kada za to baš i nemaju razloga. Oni preuveličavaju stvari jer previše razmišljaju , tako da bukvalno ni od čega naprave veliki problem. Isto tako se i nose sa besom, svojim mislima ga oteraju tako što razmišljaju o nečem drugom.

4. Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.net
Kada im je teško, Rakovi su veoma ranjivi i osetljivi, a ništa ih neće razbesneti toliko kao nedostatak podrške. Manjak razumevanja ih nekada dovede čak i do depresije. Oni će preseći sve veze sa osobama na koje se ne mogu osloniti, tako da bi trebalo da im date razlog da vam veruju.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email