None
12 0 1 0

Blizanci često polude bez razloga, Jarčevi se povlače u sebe ako su ljuti, a kada su Škorpije besne, u stanju su da vam urade čak i ove užasne stvari

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Oct 14, 2016

Saznajte kako horoskopski znakovi reaguju kada su besni i šta je najbolje da vi u tom momentu uradite i kako da pravilno reagujete!

1. Ovan

Ovan
Foto: thatviralfeed.net
Ovnovi su ljudi koji spontano "buknu" i impulsivno reaguju. Ukoliko im se nađete na putu kada su besni, budite veoma oprezni jer će na vas naleteti lavina besa, i to bez suzdržavanja. Oni se brzo razbesne, a nakon toga se povuku u sebe. Kako ne biste navukli njihov gnev, pokušajte da im skrenete misli nekim jednostavnim stvarima.

2. Bik

Bik
Foto: thatviralfeed.net
Manjak strpljenja će razbesneti Bikove. Takođe ne vole da ih uhvatite nespremne nečim iznenadnim i neočekivanim. Nestabilnost izazvana iskustvom čini ih agresivnim. Kada se to dogodi, oni vole da budu sami kako bi prešli preko toga.

3. Blizanci

Blizanci
Foto: thatviralfeed.net
Blizanci imaju tendenciju da se razbesne kada za to baš i nemaju razloga. Oni preuveličavaju stvari jer previše razmišljaju , tako da bukvalno ni od čega naprave veliki problem. Isto tako se i nose sa besom, svojim mislima ga oteraju tako što razmišljaju o nečem drugom.

4. Rak

Rak
Foto: thatviralfeed.net
Kada im je teško, Rakovi su veoma ranjivi i osetljivi, a ništa ih neće razbesneti toliko kao nedostatak podrške. Manjak razumevanja ih nekada dovede čak i do depresije. Oni će preseći sve veze sa osobama na koje se ne mogu osloniti, tako da bi trebalo da im date razlog da vam veruju.

5. Lav

Lav
Foto: news.vanderbilt.edu
Ako je Lav ljut, svi će to znati, jer oni nikada ne skrivaju svoje emocije. Kada su oni ljuti, najčešće se radi o povređenom ponosu. Najbolje je da ih se klonite dok se sami ne primire.

6. Devica

Devica
Foto: buzzfeed.com
Device će se razbesneti na onoga ko nešto pogrešno kaže ili na nekoga ko ih forsira da urade nešto što ne žele. Izbombardovaće vas rečima bez milosti. Njihovi okrutni ispadi teraju ljude od njih samih.

7. Vaga

Vaga
Foto: l7.com.tw
Vage su represivni umetnici koji sve svoje negativne emocije potiskuju duboko u sebi. Oni su pokretni neaktivni vulkani, gde pre ili kasnije dođe do erupcije. Zbog silnog potiskivanja svojih emocija i najmanja sitnica će dovesti do izliva besa, a tada je najbolje da se sklonite od njih dok se ne smire.

8. Škorpija

Škorpija
Foto: thatviralfeed.net
Škorpije su veoma zle i umeju biti jako besne. Oni će izgovoriti najružnije reči koje će vas povrediti, ponekada umeju da preteraju a njihov gnev je daleko poznat. Budite pažljivi, a kada vidite da im nešto nije po volji, najbolje je da se sklonite.

9. Strelac

Strelac
Foto: break-free-from-the-affair.com
Strelca je teško razbesneti, jer umesto da se razbesni, on je tužan i pada u depresiju. Njima je lepo kada su sami i u tome uživaju, mada je to teško zaključiti zato što se ponašaju veoma optimistično i srećno kada su u društvu. Kako biste sredili sve probleme sa njima, najbolje je porazgovarati i zaključiti gde je srž problema.

10. Jarac

Jarac
Foto: thatviralfeed.net
Jarčevi guraju druge od sebe kada su besni, izolacija im je odbrambeni mehanizam. Ovaj ponosni znak će se udubiti u svoj posao i nonšalantno se izolovati od sveta. Nemojte koristiti viceve i glupave šale kako biste ih oraspoložili jer će ih to još više razbesneti. Njima nedostaje smisao za humor što ih čini nestabilnim.

11. Vodolija

Vodolija
Foto: shaunterrywriter.files.wordpress.com
Vodolija će se teško naljutiti, oni uvek pozitivno i optimistično gledaju na svet. Kada su ljuti ili povređeni, teško ćete to primetiti jer su vešti u skrivanju svojih osećanja koje potiskuju. Sve što će Vodolija uraditi jeste distanciranje.

12. Ribe

Ribe
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Ribe su same sebi najgori neprijatelji kada je u pitanju osećanje besa i ogorčenosti. Oni imaju lošu naviku da se uvek sećaju onih loših i bolnih svari i traumatičnih iskustava. Tada Ribe koje su inače blage naravi postaju gorke i ljute osobe. Pokušajte da im pomognete da prestanu da misle na negativne stvari i podsetite ih na to koliko je život lep.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email