None
10 0 1 6

10 neoprostivih grešaka u uređenju vašeg doma zbog kojih će svi primetiti da vaša kuća izgleda neuredno i neukusno

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Dec 01, 2016

Nered je svačiji neprijatelj i treba ga prepoznati kada ga ugledate. Zato vam nudimo listu 10 izvora nereda koji vam kvare izgled prostora.

1. Amaterski način da se sakrije nered

Amaterski način da se sakrije nered
Foto: brightside.me
Možda mislite da je sakrivanje punog kredenca običnom zavesom dobra ideja. Međutim, privremeno rešenje problema izgleda amaterski i nespretno. Mnogo bolja ideja je da odložite stvari na police kako biste napravili neki red. Na ovaj način nećete doživeti neprijatne situacije ako bi gosti slučajno pogledali iza zavese i imali šta da vide.

2. Držanje stvari za čišćenje na istom mestu

Držanje stvari za čišćenje na istom mestu
Foto: brightside.me
Verovatno većina vas odlaže stvari za čišćenje na istom mestu. Međutim, ako vaš dom ima dosta prostorija osim jednog sprata, ovo je vrlo nezgodno. Zbog toga držite bar jedan višak sunđera u kupatilu ili kuhinji. Ovo će vam omogućiti da očistite prljavštinu čim se pojavi i nećete morati da čekate priliku da čistite celu kuću.

3. Mešanje predmeta koji su različitih boja ili stila

Mešanje predmeta koji su različitih boja ili stila
Foto: brightside.me
Mnogi od vas kupuju stvari za dom impulsivno ili iz hira. Međutim, te stvari se često uopšte ne slažu i zbog toga se dom pretvara u mešavinu istočnog bazara i antikvarnih stvari. Zbog toga odvojte pojedinačno određene stvari i predmete. Ne brinite, to ne znači da će biti odvojene, već ih samo poređajte tako da daju lep izgled vašeg prostora.

4. Previše zakačaljki i vešalica

Previše zakačaljki i vešalica
Foto: brightside.me
Zakačaljke i vešalice mogu da budu veoma korisne, mogu da zamene ormane i zauzimaju manje prostora. Međutim, zbog toga većina stvari koje treba da stoje u ormanima završe zakačene na zidovima. Ne stavljajte vešalice ako imate gde da odlažete stvari, jer će vam samo zauzimati prostor. Što ih više imate, teško ćete pronaći stvari koje tražite. Odlažite ih tamo gde im je i mesto.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email