None
10 0 1 0

10 grešaka u krevetu zbog kojih će muškarac pobeći glavom bez obzira od vas (broj #7 užasava svakog muškarca)

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Oct 06, 2016

Pogledajte listu od 10 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite ukoliko želite da imate odnose sa svojim partnerom. Malo više obratite pažnju i veoma lako ćete izbeći svaki vid nesporazuma!

1. Nikako ne biste smeli samo da ležite

Nikako ne biste smeli samo da ležite
Foto: t3.ftcdn.net
Ukoliko se tako niste dogovorili, nikako ne biste smeli samo da ležite. Ukoliko želite malo "aktivnosti" u spavaćoj sobi, onda to dajte partneru do znanja, zavedite ga.

2. Ne dajete im šansu da vam se dive

Ne dajete im šansu da vam se dive
Foto: ehow.com
Ovo je zajednički problem muškaraca i žena. Međutim, ovaj problem vi imate sami sa sobom. Nemojte se skrivati od vašeg partnera, pustite ga da zavoli vaše telo takvo kakvo jeste. Ostavite svetla blago uključena, to će imati i romantičan efekat.

3. Muškarci nisu neumorni

Muškarci nisu neumorni
Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com
Nakon odnosa, mora proći neko vreme da bi muškarac ponovo mogao biti "aktivan", dok kod žena to nije slučaj. Budite strpljive!

4. Ne očekujte da oni sve pripreme

Ne očekujte da oni sve pripreme
Foto: focusonthefamily.com
U redu je što volite da se neko brine o vama, ali ukoliko ćete imati odnose, onda budite odgovorne. Dogovorite se sa partnerom oko svega, na primer, o tome ko će kupovati zaštitu i kakav ćete vid zaštite koristiti.

5. Neki misle da su odnosi normalna stvar

Neki misle da su odnosi normalna stvar
Foto: couplescounselingchicago.net
Većini nas su odnosi u vezi normalna stvar. Međutim, nekim ljudim je to svetinja, zbog religijskih ili nekih drugih razloga. Ne prenagljujte, nego prvo razgovarajte sa partnerom o njegovom viđenju intimnosti u vezi.

6. Mislite da će odnosi naterati vašeg partnera da zaboravi na stres

Mislite da će odnosi naterati vašeg partnera da zaboravi na stres
Foto: yummymummyclub.ca
Ne kažemo da to nije istina. Postoje situacije kada ova vrsta intimnosti pomaže. Međutim, postoje i situacije kada vaš partner želi da ste samo pored njega i ništa više. Ukoliko pokušate da ga zavedete, a on na to ne odreaguje, nemojte mu zameriti.

7. Volite da razgovarate

Volite da razgovarate
Foto: static1.squarespace.com
Razmislite o onome što govorite pre, tokom, a i posle odnosa. Ukoliko će to negativno uticati na raspoloženje vašeg partnera, bolje je da prećutite. Ukoliko niste raspoloženi za odnose, kažite to partneru, a ukoliko jeste, ipak razmislite o čemu pričate.

8. Depilacija

Depilacija
Foto: img.aws.livestrongcdn.com
Ne morate praktikovati brazilsku depilaciju kako biste bili uredni. Za neke ljude je žensko telo svakako enigma, nemojte im otežavati. Higijena se naravno podrazumeva, a ukoliko ne želite da se obrijete, možete koristiti trimer.

9. Nemojte mešati trenutak za maženje sa željom za odnosima

Nemojte mešati trenutak za maženje sa željom za odnosima
Foto: cdn-mf1.heartyhosting.com
Ovo generalno može napraviti problem i muškarcima i ženama. Ukoliko želite samo da se mazite, to i kažite partneru. Ukoliko niste direktni može pogrešno protumačiti vašu potrebu za maženjem. Niko ne voli da se oseća neželjeno.

10. Pokažite mu šta volite

Pokažite mu šta volite
Foto: sethhaines.com
Neki od nas žele istu stvar uvek i tada naš partner zna šta treba da radi. Međutim, ukoliko želite nešto novo, kažite to partneru ili mu pokažite. Niko ne može znati šta vam je na pameti i šta volite.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email