None
10 0 1 0

10 najgorih grešaka koje pravite pri ljubljenju

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
May 07, 2018

U idealnim uslovima, kada se zaljubite, svakako da ćete želeti da provodite mnogo vremena uživajući u poljupcima sa voljenom osobom. Ljubljenje je nešto prirodno i urođeno svima nama. Možemo čitati hiljade saveta kako da postanemo majstori za poljupce, ali ključ je pre svega u tome da se prepustimo i obratimo pažnju na partnera, kako bismo podjednako uživali. Međutim, postoje neke stvari koje nikako ne bismo smeli da radimo kada je ljubjenje u pitanju i koje mogu odbiti voljenu osobu od vas, ma koliko da ste joj privlačni.

1. Previše jezika

Previše jezika
Foto: boredomtherapy.com
Svakako da nema ničeg lošeg u igri jezicima, ali nikako ne bi trebalo da prvo krenete jezikom kada poljubite partnera i da to bude prvo sa čim dođe u kontakt kada priđe vašem licu.

2. Previše pljuvačke

Previše pljuvačke
Foto: bustle.com
Iako ne možete kontrolisati količinu pljuvačke koje se proizvede u vašim ustima, svakako da možete povesti računa sa koliko će vaše pljuvačke partner doći u kontakt. Previše pljuvačke na licu i usnama može samo oterati voljenu osobu od vas. Poljubite je, nemojte je udaviti!

3. Žurite previše

Žurite previše
Foto: boredomtherapy.com
Ma koliko da su vaša osećanja i želje jaki, suzdržite se. Ne želite valjda da uplašite partnera iznenadnim i previše napadnim izletima strasti? Nežan poljubac je mnogo bolji za početak.

4. Niste prisutni

Niste prisutni
Foto: boredomtherapy.com
Dok bi neki mogli da uživaju u poljupcima satima, za neke je on manje bitna stvar i samo uvod za dalja dešavanja u spavaćoj sobi. Svakako, to nije nužno loše, ali ako ne uživate i u tim trenucima i samo razmišljate o onome što sledi, nešto ne radite kako treba.

5. Pravite previše buke

Pravite previše buke
Foto: boredomtherapy.com
Svakako da ne treba da se suzdržavate od povremenih uzdaha uživanja, ali niko ne želi da se ljubi sa nekim ko zvuči kao da je sišao iz filmova za odrasle. Ako to radite samo zato što ste videli na televiziji, utišajte se, molimo vas.

6. Držite oči otvorene sve vreme

Držite oči otvorene sve vreme
Foto: boredomtherapy.com
Zaista ne postoji ni jedan razlog da držite oči otvorenim sve vreme dok se ljubite, jer to zaista nije nimalo prijatno, čak je i jezivo. Nema ničeg lošeg u tome da povremeno pogledate u svog partnera, ali ako želite da ga posmatrate bez prekida, sačuvajte to za momente kada vaša lica nisu priljubljena jedno uz drugo.

7. Ljubite samo usne

Ljubite samo usne
Foto: boredomtherapy.com
Naravno da je poljubac u usne jedan od najlepših načina da iskažete ljubav, ali nije i jedini. Jednako su uzbudljivi i poljupci u vrat, obraze, čelo. Kombinujte, uverićete se i sami koliko će to povećati uživanje.

8. Previše ujedanja

Previše ujedanja
Foto: stihi.ru
Iako blagi ujed za usnu može biti vrlo uzbudljiv, vodite računa da ne preterate. Ne želite valjda sve upropastite zbog bola ili čak krvi?

9. Ne dozvoljavate partneru da diše

Ne dozvoljavate partneru da diše
Foto: shemazing.net
Svakako, nije lako kontrolisati strasti, ali svakako da morate povesti računa da ne ugušite partnera. Potpuno je prirodno i normalno da napravite kratak predah kako biste došli do vazduha.

10. Zaboravljate na ruke

Zaboravljate na ruke
Foto: christasimpson.com
Iako se u ljubljenju sve uglavnom vrti oko usana, to ne znači da bi samo trebalo da zaboravite ruke i držite ih na jednom mestu. Milujte lice svog partnera ili joj prođite prstima kroz kosu, garantujemo da će uživanje biti mnogo veće.
Image source: boredomtherapy.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email