None
18 0 1 12

Jedan pogled u dlan može da vam otkrije mnogo toga o vašem karakteru i sudbini. Preciznije od ovoga stvarno ne može!

Podeli
Društvo
Dragana P.
Društvo
Nov 04, 2016

Otključajte tajnu svoje sudbine uz pomoć ovih jednostavnih metoda!

Sudbina

Sudbina
Foto: photobucket.com
Zašto smo rođeni? Za šta živimo? Da li ćemo pronaći ispunjenje? Da li ćemo ostvariti ciljeve? Život je pun pitanja bez odgovora. Bez obzira na to, mi nastavljamo sa svojim životima i nadamo se da će nam sudbina biti vodič, da će nas učiti i pokazati smisao postojanja. Niko ne zna kako sudbina funkcioniše... ili možda zna?

Hiromantija

Hiromantija
Foto: udemy.com
Ponekad je dovoljno da samo pogledamo u svoj dlan kako bismo saznali nešto o svojoj sudbini. Hiromantija je možda upravo ono što tražimo kada želimo da otkrijemo nepoznato, a to ćemo upravo sad i uraditi!

Značaj linije sudbine

Značaj linije sudbine
Foto: wittyfeed.com
Linija sudbine je nešto što je kod nekih prisutno, a kod drugih se gotovo i ne vidi. Međutim, koliko god mala ili velika bila, ova linija je uvek prisutna. Ako je linija duboka i jasna, onda znači da je osoba poštena i iskrena. Talasaste linije označavaju lažove i licemere. Oni koji nemaju linije su ili alkoholičari ili su izgubili smisao života.

Gde počinje linija sudbine

Gde počinje linija sudbine
Foto: wittyfeed.com
Linija sudbine počinje od životne linije i znači da će postojati ograničenja u ranom periodu života. Linija sudbine počinje ispod srednjeg prsta i znači da je osoba veoma odlučna i nezavisna. Takođe, na što većoj visini počne, kasnije će u životu osoba da započne borbu. Ova linija je jasnija mod muškaraca, ali postoje neke koje su izraženije kod žena.

Ako se linija sudbine račva...

Ako se linija sudbine račva...
Foto: wittyfeed.com
Onda znači da se pred vama nalaze dva puta ka karijeri i koja je jača, ta će i pobediti. Međutim, ako je linija tanka, onda znači da osoba živi da bi nekome drugom udovoljila.

Pozicija linije sudbine

Pozicija linije sudbine
Foto: wittyfeed.com
Sudbina obično započinje na dnu dlana i to na sredini donjeg ugla. Centralna linija označava da je osoba zadovoljna i da ima naprednu karijeru.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email