None
10 0 1 0

10 fenomenalnih caka zbog kojih ćete i vi na fotografijama izgledati PRELEPO u svakoj mogućoj prilici

Podeli
Društvo
Lana L.
Društvo
Feb 09, 2017

Zašto poznate ličnosti uvek izgledaju tako savršeno na svakoj fotografiji? Odgovor je jednostavan: znaju male trikove koji im pomažu da istaknu svoje najbolje karakteristike. Odlučili smo da vam pokažemo ove tajne, kako biste i vi izgledali kao zvezde.

1. Klasična poza: zagrljaj

Klasična poza: zagrljaj
Foto: brightside.me
Pokušajte da se ne prekrijete rukama, već se skoncentrišite na pojedinca u celini. Blago okrenite telo ka kameri i obratite pažnju na položaj, ne spuštajući previše glavu.

2. Polu-zagrljaj

Polu-zagrljaj
Foto: brightside.me
Podignuta ruka u visini ramena izgleda mnogo veća. Takođe ima efekat da pojedinac izgleda veće. Umesto toga savijte ruke i na ovaj način ćete izgledati elegantnije i tanje.

3. Držanje ispod ruke

Držanje ispod ruke
Foto: brightside.me
Naginjanje ka partneru kao na levoj slici izgleda kao da žena pada ka njemu. Pored toga, ovaj efekat izgleda previše opušteno. Efekat je uspešniji ako jedan partner stoji malo iza drugog.

4. Naslanjanje na ramena

Naslanjanje na ramena
Foto: brightside.me
Bolje je ne stavljati glavu na ramena partnera jer ćete zbog razlike u visini izgledati smešno. Umesto toga stanite iza njega i blago se naslonite. Ne zaboravite da zadržite dobro držanje, a i izgledaće atraktivnije.

5. Polu-okret sa strane sa jednom rukom ka napred

Polu-okret sa strane sa jednom rukom ka napred
Foto: brightside.me
Kao što smo već naglasili, najbolje je da izbegavate zagrljaj celog partnera, kako ne bi izgledalo kao da ga davite. Mnogo bolja poza je da gledate ka kameri u polu-stavu sa rukama opuštenim oko partnera.

6. Kako da pozirate kada sedite

Kako da pozirate kada sedite
Foto: brightside.me
Kada grlite partnera na fotografijama, postarajte se da ne izgleda kao da padate preko njega. Takođe izbegavajte da stavljate cele ruke na ramena, već se blago oslonite i stanite iza njega, spajajući ruke zajedno.

7. Polu-zagrljaj sa poljupcem

Polu-zagrljaj sa poljupcem
Foto: brightside.me
Poza gde ljubite partnera u čelo treba da se izbegava, jer ženska glava često završi skrivena u njegovoj košulji. Uspešnija poza je kao na desnoj slici.

8. Polu-zagrljaj i okret ka kameri

Polu-zagrljaj i okret ka kameri
Foto: brightside.me
Pokušajte da se ne naginjete jedno ka drugom, jer izgleda kao da ste telesno stopljeni. Ramena treba da su vam razdvojena i blago nagnuta ka kameri.

9. Jednostavan poljubac

Jednostavan poljubac
Foto: brightside.me
Idealan momenat na fotografiji je momenat pred poljubac. Poljubac nije uvek glavna tema fotografije i ne treba da su partnerima spojeni nosevi. U još gorem slučaju izgleda kao da jedu jedno drugo.

10. Još jedna poza za zagrljaj

Još jedna poza za zagrljaj
Foto: brightside.me
Ne preterujte kada grlite partnera, jer ćete rizikovati da izgledate čudno. Za uspešnu fotografiju samo blago nagnite partnera ka sebi i poljubite ga u obraz. Ne zaboravite na stav.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email