None
5 0 1 0

5 znakova da ste u vezi sa emocionalnim psihopatom

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
May 31, 2017

Kada se veza završi, svi počinjemo da analiziramo šta se dešavalo i da tražimo pravi razlog raskida. U nekim situacijama, teško je odmah razumeti da li se radi o slučajnosti ili o emotivnom ispadu. Mi želimo da vam pomognemo da prepoznate na vreme ljude koji se sumnjivo ponašaju. Ako primetite neki od njih, naš vam je savet da bežite glavom bez obzira. Ovo je 5 tipova ponašanja koja karakterišu emotivne psihopate.

1. Uvek vas krive ako postoje teškoće u vezi

Uvek vas krive ako postoje teškoće u vezi
Foto: brightside.me
Nemojte misliti da su glupi i da ne razumeju ništa. Naprotiv, oni znaju kada su pogrešili, ali im njihova priroda jednostavno ne dopušta da priznaju grešku. Oni naprave tako da izgleda da kada god nešto pođe po zlu, to je vaša krivica.

2. Konstantno lažu da bi učinili da se osećate loše

Konstantno lažu da bi učinili da se osećate loše
Foto: brightside.me
Kada govorimo o laganju, ne govorimo samo o uopštenim lažima - oni su u stanju da vas niotkuda prevare. Oni apsolutno ne mare o vašim osećanjima, a čak i ne shvataju šta rade.

3. Okrivljuju vas za to što nisu u stanju da postignu nešto u životu

Okrivljuju vas za to što nisu u stanju da postignu nešto u životu
Foto: brightside.me
Takva osoba je mentalno bolesna. Oni veruju da su svi oko njih krivi za njihove neuspehe. Kao što smo već pomenuli gore, nisu im važna vaša osećanja. Oni će iznova i iznova ponavljati: "Ti si razlog zbog kojeg ne mogu da ostvarim svoje ciljeve."

4. Oni ne biraju sredstva da bi vas ponizili

Oni ne biraju sredstva da bi vas ponizili
Foto: brightside.me
Ovakvoj osobi, vi značite isto koliko i prašnjavi daljinski. Oni su pronašli savršenu osobu koja gaji topla osećanja prema njima i kontrolišu vas da bi zadovoljili svoje sitničave potrebe. Tu uopšte ne postoje uzajamna osećanja.

5. Zabranjuju vam da komunicirate sa drugim ljudima

Zabranjuju vam da komunicirate sa drugim ljudima
Foto: brightside.me
Kada ste sa takvom osobom, gotovo je nemoguće da se obratite nekome za pomoć. Tako što vam ograničavaju komunikaciju sa spoljnim svetom, vezuju vas za sebe u toj meri da poverujete da možete preživeti u ovom svetu samo kao ostanete sa njima. Klonite se ljudi koji se ovako ponašaju, jer vam mogu oduuzeti najdragoceniju stvar koju imate: vaš život.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email