None
4 0 1 0

Evo šta dužina kose otkriva o vašem skrivenom karakteru

Podeli
Društvo
Mira M.
Društvo
May 20, 2017

Iznad ušiju, iznad ramena, do ramena, kratka, srednja, duga, kovrdžava, prava, stepenasto ošišana, ravno ošišana - istina je da je kosa jedna od karakteristika koja nas najviše određuje i jedna od prvih stvari koje ljudi primete na nama. Istraživanje je pokazalo da je naša frizura zapravo odraz naše istinske ličnosti. Pogledajte šta sve kosa može otkriti o nama.

Foto: it.wikipedia.org
Vi ste samouvereni, društveni, prijatni i volite da flertujete. Lako upoznajete nove ljude i stičete nove prijatelje. Volite poslove koji dozvoljavaju da vaša inteligencija dođe do izražaja i umete da se suočite sa problemima sa integritetom i samokontrolom, mada ponekad postupate i bez razmišljanja.

Foto: flickr.com
Vi ste iskrena osoba, koja će reći istinu čak i kada je ona bolna. Znate da pronađete ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. Neustrašivi ste i organizovani. ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite da iskusite nove stvari. Ponekad reagujete pre nego što promislite, zbog čega možete posrnuti.

Foto: commons.wikimedia.org
Vi ste srećni sa svojim ženstvenim, elegantnim i sofisticiranim izgledom. Volite da razgovarate i vaša prirodna lepota privlači sve koji vam se nađu na putu. Volite izazove i nove projekte, i stručnjak ste da započnete novo prijateljstvo i da ga održite.

Foto: simple.wikipedia.org
Vi ste pažljivi, strpljivi i sanjar. Kada je ljubav u pitanju, vi želite dugu vezu u kojoj ćete dati celu sebe, ali ste i veoma izbirljivi i zahtevni sa partnerom. Borite se za svoje snove i učinićete nemoguće da ispunite ciljeve. Vaša istrajnost će vam omogućiti da postignete sve što želite.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email