None
7 0 1 0

Saznajte šta način na koji vas muškarac drži za ruku govori o vašoj ljubavi

Podeli
Društvo
Milena J.
Društvo
May 27, 2017

Ako ste ikada bili zaljubljeni, znate koliko je sjajan osećaj hodati pored voljene osobe koja vas drži za ruku. Možda niste primetili, ali ovaj mali gest govori zaista mnogo o vašoj vezi i u kom se stadijumu vi kao par nalazite. Da li se vi držite za ruke? Pričitajte tekst i saznajte šta o vama i vašoj ljubavi govori način na koji se držite za ruke.

Foto: brightside.me
Ako se ovako držite za ruke, znači da je vaša zasnovana na privrženosti, a ne strasti. Ovo otkriva i da osoba čiji je dlan okrenut na dole, ima snažniju ličnost, odlučnija je i češće preuzima inicijativu.

Foto: brightside.me
Isprepletani prsti simbolišu strast i jaku povezanost dvoje ljudi. Kada se ovako držite za ruke, važno je da oboje čvrsto držite ruku partnera. Nije dobar znak ako je jedna od ruku previše opuštena.

Foto: brightside.me
Ovakvo držanje za ruke govori da je za vas oboje prioritet nezavisnost. Takvi parovi poštuju lični prostor i vreme jedno drugog. Takođe, može da ukazuje da par trenutno prolazi kroz delikatan momenat kada jedno od njih dvoje treba da odluči da li da ostanu samo prijatelji.

Foto: brightside.me
Ako koristite "pomoć" druge ruke, to znači da stvari između vas dvoje postaju ozbiljne. Nažalost, to nije uvek dobar znak: može da ukazuje i na to da se pretvarate u jednog od onih ludih, posesivnih partnera.

Foto: brightside.me
Ovako se obično drže parovi kada posećuju neki društveni događaj. Međutim, ako svaki dan ovako drže ruke, to znači da oni koji hvataju partnerovu ruku, traže zaštitu ili se osećaju nesigurno u vezi.

Foto: brightside.me
Ovo obično znaši da par nije na istoj talasnoj dužini. Još ako jedan od partnera izvlači ruku, to znači da pokušava da natera partnera da brže nego što je navikao ili navikla, donese odluku. Obično ukazuje na to da se ta osoba zasitila rutine u vezi.

Foto: brightside.me
Ako partner izbegava da vas drži za ruku, to može biti znak da im jednostavno nije dovoljno stalo do vas. Međutim, ponekada se dešava i zbog stidljivosti jedne strane ili želje za privatnošću. Ne donosite brzoplete odluke, već obratite pažnju i na druge znake u vašoj vezi. Verovatno nemate razloga za brigu.
Image source: brightside.me
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email