None
10 0 1 6

DOBAR TATA ILI NE?!: 10 znakova koji će vam pokazati da li će vaš muškarac biti dobar otac

Podeli
Društvo
Nadežda P.
Društvo
Oct 01, 2015

Niste sigurni da li će vaš trenutni partner biti i dobar otac? Donosimo vam 10 karakteristika na osnovu kojih možete da zaključite kako će se pokazati u toj ulozi!

1. Pomaže po kući

Pomaže po kući
Možda neće u svom planeru upisati usisavanje dnevnog boravka, no ako na sebe preuzme pripremu večere, i pri tom mu ništa ne zagori, pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadaća sigurno će dobro doći nakon što se dijete rodi.

2. Dobar je pod pritiskom

Dobar je pod pritiskom
Ako se izgubi, hvata li ga panika? Gubi li tlo pod nogama u stresnim situacijama na poslu? Da se nađete na pustom otoku, bi li se rasplakao usred ničega ili napravio koplje s kojim bi lovio ribe u plićaku? U slučaju potonjeg, takav će muškarac sigurno moći zbrinuti malog upišanca u dva ujutro.

3. Prepoznaje zabavnu stranu života

 Prepoznaje zabavnu stranu života
Ima dovitljive komentare koji vam smanjuju stres i održavaju dobru volju? Škaklja vas, glumeći nekog zločestog lika iz filmova? Često se smije, makar sam sa sobom? Ima zaigranu prirodu, i ponekad izgleda poput dječaka u odraslom tijelu? Te vrline pokazuju da će postati brižan tata, koji će djecu okruživati smijehom, sigurnošću i veseljem.

4. Drži stvari pod kontrolom

Drži stvari pod kontrolom
Muškarci s istinskim samopouzdanjem imaju instinktivnu potrebu za nadzorom svoje okoline. Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprijekorno i nikad ne ide na put s nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran. Uz to, i vrlo seksepilan.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email