None
10 0 1 6

10 najkrvoločnijih i najbrutalnijih ubistava koja su deca počinila

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
May 05, 2016

Mnogi od nas misle da su deca najnevinija i najnežnija stvorenja na planeti, ali neka od njih mogu da učine neka jeziva dela i da se ponašaju brutalno. To zavisi od okruženja u kojem odrastaju i od načina na koji se roditelji ophode prema njima. Ovo je 10-oro dece koja su počinila ubistvo.

1. Džordan Braun

Džordan Braun
Foto: ilyke.co
Sa samo 11 godina je upucao trudnu devojku svog oca. Motiv i dan danas nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju ljubomora i rastrojen dom.

2. Meri Bel

Meri Bel
Foto: ilyke.co
Kada je imala 11 godina sa svojom prijateljicom Normom Bel, je izmasakrirala dvojicu dečaka. Iako je izgledala kao obična devojčica, ona to sigurno nije bila.

3. Džesi Pomeroj

Džesi Pomeroj
Foto: ilyke.co
Bio je neobično dete, sa pocepanom usnom i jednim belim okom. Sa 11 godina je pretukao i izbo sedmoricu dečaka, potom je uhapšen, ali je i pušten zbog dobrog vladanja sa 15 godina. Dok je bio na slobodi ubio je dvoje dece, a zatim priznao da je ubio još 27-oro, što ga čini najmlađim serijskim ubicom u istoriji.

4. Karl Njutn Mahan

Karl Njutn Mahan
Foto: ilyke.co
Kao najmlađi ubica svih vremena, ubio je svog prijatelja Sesila Van Husa kada je imao samo 6 godina. Razlog zbog kog ga je ubio jeste taj što mu je Sesil ukrao kasicu u kojoj su zajedno skupljali novac.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email