None
10 0 1 0

10 najkrvoločnijih i najbrutalnijih ubistava koja su deca počinila

Podeli
Društvo
Milica M.
Društvo
May 05, 2016

Mnogi od nas misle da su deca najnevinija i najnežnija stvorenja na planeti, ali neka od njih mogu da učine neka jeziva dela i da se ponašaju brutalno. To zavisi od okruženja u kojem odrastaju i od načina na koji se roditelji ophode prema njima. Ovo je 10-oro dece koja su počinila ubistvo.

1. Džordan Braun

Džordan Braun
Foto: ilyke.co
Sa samo 11 godina je upucao trudnu devojku svog oca. Motiv i dan danas nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju ljubomora i rastrojen dom.

2. Meri Bel

Meri Bel
Foto: ilyke.co
Kada je imala 11 godina sa svojom prijateljicom Normom Bel, je izmasakrirala dvojicu dečaka. Iako je izgledala kao obična devojčica, ona to sigurno nije bila.

3. Džesi Pomeroj

Džesi Pomeroj
Foto: ilyke.co
Bio je neobično dete, sa pocepanom usnom i jednim belim okom. Sa 11 godina je pretukao i izbo sedmoricu dečaka, potom je uhapšen, ali je i pušten zbog dobrog vladanja sa 15 godina. Dok je bio na slobodi ubio je dvoje dece, a zatim priznao da je ubio još 27-oro, što ga čini najmlađim serijskim ubicom u istoriji.

4. Karl Njutn Mahan

Karl Njutn Mahan
Foto: ilyke.co
Kao najmlađi ubica svih vremena, ubio je svog prijatelja Sesila Van Husa kada je imao samo 6 godina. Razlog zbog kog ga je ubio jeste taj što mu je Sesil ukrao kasicu u kojoj su zajedno skupljali novac.

5. Sindi Kolijer i Širli Vulf

Sindi Kolijer i Širli Vulf
Foto: ilyke.co
Tinejdžersko doba je prepuno uzburkanih hormona i poplava emocija, a kod nekih kao što su Širli i Sindi razvija se ubilački nagon. One su kada su imale 15 i 14 godina ubile 85-godišnju staricu Anu Braket.

6. Majkl Hernandez

Majkl Hernandez
Foto: ilyke.co
Iako su svi mislili da je Majkl normalno i lepo vaspitano dete, kada je imao 15 godina ubio je svog najboljeg prijatelja i planirao da ubije njegovu stariju sestru i još jednog svog starog prijatelja kao poklon sebi za rođendan.

7. Grejem Jang

Grejem Jang
Foto: ilyke.co
Kao veliki genije za hemiju Grejem je našao svog idola, zatvorenika koji se zvao doktor Kripen, a on ga je naveo na razne eksperimente koji su se završili tako što je ubio svoju maćehu kada je imao 14 godina.

8. Amardžit Sada

Amardžit Sada
Foto: ilyke.co
Deca nisu svesna svojih ubilačkih nagona, ali kada imaju tendenciju da ubiju namerno, to je užasno. Amardžit je imao samo 8 godina kada je odlučio da ubije 3 bebe, od kojih je sa dve bio u srodstvu. Najgore od svega je što su njegovi rodjitelji prikrili tragove.

9. Erik Smit

Erik Smit
Foto: ilyke.co
Mnogi nisu verovali da je 13-godišnji Smit ubio 4-godišnjeg Derika Robija zato što je način na koji je to uradio bio toliko brutalan da bi mu pozavideli i neki najsadističkiji umovi. Međutim, tokom ispitivanja, Erik ne samo da je prizna ubistvo, već je bio i ponosan na to.

10. Alisa Bustamante

Alisa Bustamante
Foto: 41.media.tumblr.com
Dok mnoge devojčice njenog uzrasta brinu o tome koju će odeću nositi, 15-godišnja Alisa je provodila vreme razmišljajući koga će ubiti. 2009. godine je svoje planove sprovela u delo i ubila 8-godišnju Elizabet Olten.
Image source: ilyke.co
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email