None
11 0 1 7

11 tajnih trikova kojim će vam pomoći da sigurno otkrijete da li vas partner već odavno vara iza leđa

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Nov 24, 2016

Da li vam instinkt govori da vas partner vara? U današnje vreme je lako otkriti prevaru. Poruke, email ili internet račun mogu ih učiniti nemarnim, kao i slušanje nove muzike, odabir hrane ili kupovina nove odeće. Iskoristite ove diskretne načine kako da ga uhvatite u laži!

1. Određivanje vremena

Određivanje vremena
Foto: tumblr.com
Optimizacija dragocenog vremena sa ljubavnicom je balansiranje, tako da mora da broji minute. "Neće izbiti uzbune ako se vratim kući do 6 popodne" misli on, ili čak "ako je zovem svaki dan u podne, neće posumnjati". Ovo postaje svakodnevno i neuobičajno za njegov raspored.

2. Nešto nije u redu

Nešto nije u redu
Foto: napavalley.com
Vi se nasmešite konobaru, a on poludi. Zna da ste prijateljski nastrojeni - to je oduvek voleo kod vas, ali od nedavno takve stvari ga nerviraju. Sada kada ima aferu, zna da to nije toliko daleko od istine, takođe.

3. Novi žargon

Novi žargon
Foto: freepik.com
Sumnja može da poraste ako čujete partnera da koristi reči i izraze koje nikada do tad nije koristio - i što bi ga ranije nerviralo. Ako provodi previše vremena sa ljubavnikom, onda će da pokupi par novih reči.

4. Vozi se sam

Vozi se sam
Foto: thatviralfeed.com
Tipično, često biste se vozili zajedno. Ali od nedavno, vaš partner ili partnerka ne želi da se vozi sa vama i uzima svoja kola. "Moram da svratim do prodavnice, ne želim da se dosađuješ" i slično.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email