None
7 0 1 3

DA LI STE ŽENA NJEGOVOG ŽIVOTA? 7 nepogrešivih znakova da vas on zaista voli

Podeli
Društvo
Tanja B.
Društvo
Jan 22, 2016

Ako niste sigurni da li je u pitanju ljubav za ceo život ili samo prolazna zaljubljenost, nastavite da čitate i razrešite sve dileme...

1. Veoma je pažljiv prema vama

Veoma je pažljiv prema vama
Foto: buzzit.club
Izuzetno je pažljiv prema vašim osećanjima, potrebama i željama. Smatra ih podjednako važnim koliko i sopstvene. Stalo mu je do vas i radi razne svari da vaš život učini boljim, nekada čak i na uštrb sebe. Ne samo da se lepo ponaša prema vama nego je dobar i prema vašoj porodici i prijateljima.

2. Posvećuje vam svoje vreme

Posvećuje vam svoje vreme
Foto: buzzit.club
Ne dozvoljava da prođe previše vremena između viđanja. Kad god je slobodan, želi da provede vreme s vama. Ako je reč o vezi na daljinu, provodi vreme s vama kad god mu obaveze to dozvoljavaju. Uvek ste zajedno za veće praznike, kao što su Dan zaljubljenih, Božić i Nova godina.

3. Stavlja vas na prvo mesto

Stavlja vas na prvo mesto
Foto: buzzit.club
Vi ste mu uvek u prvom planu i održava redovan kontakt između viđanja. Uključuje vas kada donosi odluke i trudi se da radi stvari koje i vi želite. Kada govori, koristi "mi" umesto "ja" i uključuje vas u svoje buduće planove.

4. Uvek je tu za vas

Uvek je tu za vas
Foto: buzzit.club
Iskreno je srećan kad vam se desi nešto lepo i saoseća s vama kad vam je teško. Tu je za vas i u dobru i u zlu. Misli na vas i iznenađuje vas pažljivim gestovima i kad nisu posebne prilike i praznici. Takođe vas ne tapše po ramenu, već vam daje konstruktivne kritike da biste postali bolja osoba.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email