None
6 0 1 0

DA LI JE SVA LJUBAV NESTALA? Ovi znaci potvrđuju da on više nije zainteresovan za vas i vašu vezu!

Podeli
Društvo
Milos R.
Društvo
Jan 11, 2016

Kada nekog volimo, učinićemo sve da to i pokažemo voljenoj osobi. Ukoliko vaš partner radi neke od ovih stvari, možda ćete hteti da preispitate svoju vezu.

Tu ste samo da bi on bio zadovoljan

Tu ste samo da bi on bio zadovoljan
Foto: zyjswiadomie.edu.pl
Postaće vam jasno kada vas bude zvao ili pisao samo onda kada treba da budete "nevaljali". Osećaćete se kao stvar,a ne kao voljena osoba u vezi. Svi mi želimo da naši partneri budu zadovoljni, ali za sve postoji granica.

Tajanstvenost

Tajanstvenost
Foto: elovetips.com
Ne poziva vas više na druženje sa njegovim društvom ili porodicom? To je zato što želi da vas sakrije i zadrži samo za sebe. Ovo će vam se možda činiti dobrim jer ćete pomisliti da želi da vas zadrži samo za sebe. U stvari vas samo krije od ostalih jer ga je sramota što je i dalje sa vama u vezi.

Vodite glupe razgovore

Vodite glupe razgovore
Foto: torontosun.com
Postavljaće samo površna pitanja o vama ako mu nije stalo. Verovatno će pitati kako ste proveli dan kako bi ostavio utisak da mu je zapravo stalo, a u stvari nije. Umesto da saznaje što više o vama, on će pričati samo o sebi i svojim interesovanjima.

Komunikacija bledi

Komunikacija bledi
Foto: madamenoire.com
Kada ste zaljubljeni želećete da svaki trenutak provedete sa voljenom osobom ili makar pričajući sa njom. Smislićete bilo kakav izgovor da je nazovete ili da je vidite. Ako vaš partner ima druge hobije i radije provodi vreme sa drugim ljudima nego sa vama, definitivno je izgubio interesovanje za vas.

Priča o svojoj bivšoj

Priča o svojoj bivšoj
Foto: teenageadvisor.blogspot.com
Onog trenutka kada počne spominjati svoju bivšu, definitivno ste ga izgubili. Ako priča o trenucima koje je proveo sa svojom bivšom, znači da je potpuno nezadovoljan vašom vezom. Trebalo bi da se osećate uvređenom što vas uopšte upoređuje.

Je li vreme za kraj?

Je li vreme za kraj?
Foto: buzztache.com
Ako se osećate kao da niste jedan od prioriteta u njegovom životu, vreme je za kraj. Vi zaslužujete nekoga ko će vas obožavati, ceniti svakog dana, na svaki mogući način.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email