None
18 0 1 11

NAPUNITE DŽEPOVE NOVČANICAMA: 18 čudnih i brzih načina kako da zaradite novac

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Apr 23, 2016

Da li ste se ikada zapitali da li postoji neki način da na brzinu zaradite novac? Verovali ili ne, postoji mnogo načina kako da povećate svoje prihode. Problem je u tome što mnoge ideje zvuče previše čudno i uvrnuto da bi ih uzeli za ozbiljno. Pronašli smo 20 načina kako da zaradite novac.

1. Biti plaćeni za slike na odmoru

Biti plaćeni za slike na odmoru
Foto: moneyaware.co.uk
Biznismeni su uvek u potrazi za novim fotkama koje bi kupili. Zašto ne unovčiti? Ne trebate biti čarobnjak za dobru fotografiju koja će biti vredna plaćenja. Ako imate neke digitalne snimke sa pristojnom rezolucijom, uzmite u obzir da ih možete prodati online agencijama kao što je Fotolia i 123fr. Svaki put kada neko kupi neku od vaših slika/snimaka dobićete dobar honorar.

2. Donirajte staru odeću za novac

Donirajte staru odeću za novac
Foto: moneyaware.co.uk
Svake godine, tone tekstila se baci po deponijama. Ovo je sramota jer čak 95% odeće koje smo bacili može da se ponovo iskoristi. H&M brend, prikuplja odeću i tekstil bilo koje marke, u bilo kom kvalitetu i u bilo kojim uslovima. Šta više, daće vam novac za to ili vaučer da kupite šta želite u njihovim radnjama.

3. Prodajte kosu

Prodajte kosu
Foto: moneyaware.co.uk
Od kad je sveta i veka, duga kosa je bila obeležje ženske lepote. Ekstenzije za kosu su popularnije nego ikada, ali ako imate dugu i lepo kosu, možete da je unovčite.

4. Budite plaćani da kupujete piće

Budite plaćani da kupujete piće
Foto: moneyaware.co.uk
Imate 18-19 godina i stalno visite u kući bez keša? Ovo je posao za vas. "Serve Legal" su potrebni mladi ljudi da traže pabove i kafane koje uslužuju maloletnike alkoholom.

5. Iznajmite vaš parking

Iznajmite vaš parking
Foto: moneyaware.co.uk
Trenutna situacije je da je po gradu uvek gužva i nemate mesta gde da se parkirate. Rentirajte svoje parking mesto kad odete na odmor. Dok se vi odmarate, istovremeno i zarađujete, imate svoj pasivni prihod.

6. Postanite pomagač mamurnima

Postanite pomagač mamurnima
Foto: moneyaware.co.uk
Ako živite u području gusto naseljenom studenata, možete postati "mamurluk pomagač" - bukvalno. Na ideju su došla dva studenta iz Kolorada.

7. Sprovedite turiste gradom

Sprovedite turiste gradom
Foto: moneyaware.co.uk
Verovatno mrzite kada padnete u "turističke zamke" kada idete na odmor, pa zašto ne biste pomogli drugima da ih i oni preskoče? Prijavite se na "Vayable" i postavite jeftin i veseli obilazak koji će posetioci voleti.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email