None
2 0 1 0

ČOVEK KOJEM JE PUKAO FILM: Pogledajte šta je ovaj čovek napisao u svom CV-u

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Oct 24, 2015

Potpuno iskren, možda čak i korektno napisan CV.

Iskren CV

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije pošteno plaćeno, ne dozvoljavam da me neko iskorišćava ili da se iživljava na meni. Iskreno me briga za ciljeve vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem svoje tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod, što spada u normalan žovot, a ne luksuz.

Funkcionišem po principu koliko-para-toliko-muzike. Takođe uopšte me ne zanima što ste u problemima, jer ja ne učestvujem u dobiti u vašoj kompaniji, već radim za platu, i očekujem da izvršavate ugovorom i zakonom predviđene obaveze, i to na vreme, kao i da poštujete praznike i godišnji odmor. Baš kao što i od mene tražite da ja izvršavam svoje obaveze i da budem na poslu radnim danom. Pa naravno da ću vas napustiti čim nađem nešto bolje. Da ponovim – ja radim za platu, vi za dobit.

Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za nepristojne ljude imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, ali ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na Srpskom i Engleskom, i ne pokušavajte da me farbate sa tim multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.

Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me sa testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako već umišljate te zapadnjačke fore, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. Ono što ne znam, naučiću, nisam debil.

I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, besplatno, ali žalim što Vas moram obavestiti da to nije posao koji Vi nudite.

(Fokuzz.com / besnopile.rs)
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email