None
9 0 1 4

Iako su počini GNUSNE i MONSTRUZNE zločine, njihovi citati su zapravo veoma inteligentni i istiniti

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
May 31, 2016

Šta određuje veličinu? Da li je slava? Sjajne misli? Možda su bili diktatori i loše osobe, ali ne znači da nisu bili pametni. Da nisu počinili mnoge zločine, možda bismo držali ove citate veoma visoko.

Adolf Hitler

Adolf Hitler
Foto: wikimedia.org
"Reči grade mostove u neistraženim regionima." - Adolf Hitler. Hitlerove govorničke sposobnosti nisu za podsmevanje. Kada je pred mikrofonom, mogao je da komanduje ljudima da daju svoje živote, pa čak i oduzmu živote nevinih ako je to bilo potrebno. Jedini problem je što je to uradio.

Ted Bandi

Ted Bandi
Foto: escapistmagazine.com
"Bezbroj miliona koji su hodali ovom zemljom pre nas, prošli su kroz ovo, tako da je ovo samo iskustvo koje svi delimo." - Ted Bandi. Ted je bio američki ubica, otmičar, zlostavljač i nekrofil. Priznao je oko 30 ubistava. Stvaran broj može biti veći.

Džim Džons

Džim Džons
Foto: murderpedia.org
"Čovek mora da se kladi bar jednom dnevno, inače bi šetao okolo kao srećnik, a da to ne bi ni znao." - Džim Džons. Džim je bio američki vođa kulta. Bio je odgovoran za ubistva 918 članova tog kulta. Kako su umrli? Ubedio ih je da daju svoje živote.

Josif Staljin

Josif Staljin
Foto: giantbomb.com
"Verujem samo u jednu stvar, moć ljudske volje." - Josif Staljin. Bio je vođa Sovjetskog Saveza od sredine 1920. do svoje smrti 1953. godine. Bio je odgovoran za smrt 20-60 miliona ljudi.

Robert Mugabe

Robert Mugabe
Foto: zimbabweelection.com
"Ne pijte uopšte, ne pušite, morate raditi vežbe i jesti voće i povrće." - Robert Mugabe. Za razliku od ostalih sa liste, Mugabe je i dalje živ i na vlasti. Robert Gabrijel Mugabe je aktuelni predsednik Zimbabvea. Velika Britanija jednom ga je opisala kao "Hitlera našeg vremena". Homofobija, rasizam, namešteni izbori i genocid, sve da bi se postigla i održala vlast, samo su neke od tvrdnji protiv njega.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email