None
8 0 1 4

BUDITE JAKI I GLAVU GORE: 8 stvari koje će vam pokazati da uvek ima nade, čak i u najcrnjim trenucima! Ovo će vam promeniti život!

Podeli
Društvo
Dragana P.
Društvo
Dec 19, 2015

Mark i Ejndžel su dvoje strastvenih pisaca koji se bave trikovima za lepši život i autori knjige "1000 Little Things Happy Successful People Do Differently" ("1000 malih stvari koje srećni uspešni ljudi rade drugačije"). Pogledajte listu od 8 stvari koju su oni sastavili i koja će vam pokazati da uvek ima nade, čak i kada vam izgleda kao da je sve crno.

1. Patnja je deo ličnog napretka

Patnja je deo ličnog napretka
Foto: samanthasais.com
Nekada nam život zatvori neka vrata samo da bi nam otvorio druga. Kada naiđu crna vremena, setite se da se sve dešava s razlogom i da patnja može mnogo čemu da vas nauči.

2. Ništa u životu nije večno

Ništa u životu nije večno
Foto: latimes.com
Ako vam trenutno dobro ide, uživajte u tome jer neće trajati zauvek, a ako vam je loše, ne brinite jer ni to neće trajati zauvek. Samo zbog toga što vam život u određenom trenutku nije lak ne znači da ne treba da se smejete i da stvari gledate iz pozitivnijeg ugla.

3. Nište nećete postići time što ćete kukati i brinuti se

Nište nećete postići time što ćete kukati i brinuti se
Foto: nikiperry.com
Oni koji se najviše žale jesu oni koji postižu najmanje. Uvek je bolje da pokušate da nešto uradite i ne uspete nego da ne pokušate ništa, već da se samo žalite.

4. Vaši ožiljci su simbol vaše snage

Vaši ožiljci su simbol vaše snage
Foto: photography.nationalgeographic.com
Nikada se nemojte stideti ožiljaka koje vam je život ostavio – ožiljci znače da je bol prošao i da ste ga pobedili, da rana više nije otvorena i da ste postali jači i nastavili sa svojim životom. Iako ne možete da učinite da ovi ožiljci nestanu, svakako možete da promenite način na koji gledate na njih.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email