None

BOLESNI UMOVI: Ovo su najokrutnije žene ubice u istoriji čovečanstva! (zgadićete se kada vidite šta je uradila broj #5...)

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Dec 22, 2015

Na svetu postoji mnogo poremećenih i čudnih ljudi, ali niko nije ni blizu žena s ove liste. Od ubistava do neverovatnih izdaja, ove žene zaslužile su da se nađu na listi 5 najgorih žena svih vremena!

1. Serijski ubica muževa i dece

Serijski ubica muževa i dece
Kada je Meri En Koton saznala da će primiti isplatu u slučaju smrti člana porodice, rešila je da dobro zaradi. Arsenikom je ubila 21 osobu, a 12 od njih bila su njena deca. Takođe je ubila nekoliko svojih muževa, pa čak i svoju majku.

2. Baka Kosač

Baka Kosač
Tamara Samsonova, 67-godišnja penzionerka, priznala je da je tokom dvadeset godina ubila bar 10 ljudi tako što im je odsecala glave i delove tela. Jedna od njenih žrtava bio je njen muž. U šokantnom obrtu događaja, ispostavilo se da je Tamara takođe jela pluća svojih žrtava. Da, Baka Kosač je bila kanibalka.

3. Seksi daviteljka

Seksi daviteljka
Kristal Boder zadavila je svog muža Tonija za vreme seks-igrice, ali porota nije poverovala da je to bio nesrećni slučaj. Kristal je ignorisala Tonijevo zapomaganje da mu skine omču s vrata i radila je to punih 15 minuta sve dok se nije onesvestio. Narednih 40 minuta mu je proveravala puls i ispušila nekoliko cigareta. Kasnije je pozvala policiju i pokušala da ih ubedi da je reč o nesreći.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email