None
6 0 1 3

BOLESNI UMOVI: Ovo su najokrutnije žene ubice u istoriji čovečanstva! (zgadićete se kada vidite šta je uradila broj #5...)

Podeli
Društvo
Jasna S.
Društvo
Dec 22, 2015

Na svetu postoji mnogo poremećenih i čudnih ljudi, ali niko nije ni blizu žena s ove liste. Od ubistava do neverovatnih izdaja, ove žene zaslužile su da se nađu na listi 5 najgorih žena svih vremena!

1. Serijski ubica muževa i dece

Serijski ubica muževa i dece
Foto: firsttoknow.com
Kada je Meri En Koton saznala da će primiti isplatu u slučaju smrti člana porodice, rešila je da dobro zaradi. Arsenikom je ubila 21 osobu, a 12 od njih bila su njena deca. Takođe je ubila nekoliko svojih muževa, pa čak i svoju majku.

2. Baka Kosač

Baka Kosač
Foto: firsttoknow.com
Tamara Samsonova, 67-godišnja penzionerka, priznala je da je tokom dvadeset godina ubila bar 10 ljudi tako što im je odsecala glave i delove tela. Jedna od njenih žrtava bio je njen muž. U šokantnom obrtu događaja, ispostavilo se da je Tamara takođe jela pluća svojih žrtava. Da, Baka Kosač je bila kanibalka.

3. Seksi daviteljka

Seksi daviteljka
Foto: firsttoknow.com
Kristal Boder zadavila je svog muža Tonija za vreme seks-igrice, ali porota nije poverovala da je to bio nesrećni slučaj. Kristal je ignorisala Tonijevo zapomaganje da mu skine omču s vrata i radila je to punih 15 minuta sve dok se nije onesvestio. Narednih 40 minuta mu je proveravala puls i ispušila nekoliko cigareta. Kasnije je pozvala policiju i pokušala da ih ubedi da je reč o nesreći.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email