None
6 0 1 0

Poklonio devojci preskupu markiranu torbu i to je umalo koštalo života

Podeli
Društvo
Maki S.
Društvo
Jun 21, 2017

29-ogodišnja Džejd je bila toliko uzbuđena kada je njen momak Toni iznenadio sa novom dizajnerskom torbom. Vatreno crvena torba nije bila samo moderna, već i funkcionalna: bila je dovoljna da u nju stavi sve svoje potrepštine, tako da je nosila svakog dana. Ali, kako su dani prolazili, Džejd je počela da oseća oštar bol u ramenu na kome je nosila njenu novu torbu. Bol se, takođe, širio i u njen vrat. Džejd je u početku pretpostavljali da je torba suviše velika i da je ostegla neki mišić. Mislila je da će proći samo od sebe i nastavila je da nosi svoju omiljenu torbu. Ali, šest nedelja kasnije, bol se samo pogoršala. Odlučila je da poseti lekara koji je uradio skener njenog ramena - i sada je Džejd zahvalna Majkl Kors torbi jer je spasila njen život.

Foto: catersnews.com
29-ogodišnja Džejd Lagden je bivši supervizor osnovnih škola i majka iz Londona. Preko leta, njen momak Toni je iznenadio sa novom Majkl Kors torbom.

Foto: catersnews.com
Džejd je bila oduševljena Tonijevim slatkim poklonom (nova dizajnirana torba!) i prebacila je sve svoje potrepštine iz stare u novu torbu. Nekoliko dana kasnije, počela je da oseća bol u ramenu i vratu. Džejd je pretpostavljala da je verovatno istegla mišić zbog težine nove torbe, i da će to na kraju proći samo od sebe.

Foto: catersnews.com
Međutim, bol u ramenu je postajao sve gori. Šest nedelja nakon što je počela da nosi Majkl Kors torbu, Džejd je posetila lekara koji je uradio skener kostiju njenog ramena.

Foto: catersnews.com
Džejd je primila razočaravajuće vesti: bol koji je osećala nema nikakve veze sa njenom torbom, ali je ona sigurno pomogla da se otkrije istina. Doktori su joj dijagnostikovali sekundarni rak dojke sa metastazama u jetri i limfnim žlezdama. Džejd je bila iznenađena činjenicom da je bol u ramenu i vratu povezan sa njenom jetrom: svi imamo nerv koji ide od jetre do vrata.

Foto: catersnews.com
Nažalost, Džejd nije bila nepoznanica ova užasna bolest. Ona se već borila sa rakom dojke 2013. godine. Džejd je bila u fazi remisije nakon dugotrajnog zračenja, mastektomije i rekonstrukcije dojke. Sada je zahvalna torbi koju joj je poklonio momak zato što joj je spasila život jer su joj drugi put brzo uspostavili dijagnozu. U pokušaju da smanji tumore, Džejd trenutno ide na cikluse hemioterapije. Ona je zahvalna svojoj porodici, prijateljima i momku koji joj ne daju da klone duhom i koji su oranizovali prikupljanje sredstava za nju. Jedan od njihovih glavnih ciljeva jeste da osiguraju da Džejd i njen 11-ogodišnji sin nastave da stvaraju zajedničke uspomene.

Foto: catersnews.com
Srećom, bol je sve manji i Džejd nastavlja da svuda nosi svoju voljenu Majkl Kors torbu koja joj je spasila život. "Obožavam je i da nije bilo nje, možda ne bio osetila bol i moj rak bi se dalje proširio", kaže ona. Uprkos činjenici da je njen rak neizlečiv, ova hrabra majka se nada da će doktori uspeti da ga stabilizuju da bi mogla da provede što je više moguće vremena sa svojim sinom. Džejd kaže da je podelila svoju priču sa svetom da bi podigla svest o raku dojke. Želi da posavetuje sve da ako vi i li neko od vaših bližnjih oseti bilo kakav neuobičajen bol, obavezno posetite lekara.
Image source: catersnews.com
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'memcache' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: