None
13 0 1 0

Omiljena boja karmina govori mnogo toga o ženskoj ličnosti. Evo kako da pročitate njenu narav

Podeli
Društvo
Milica R.
Društvo
Dec 08, 2016

Boje koje mi biramo i koje nas privlače zapravo oktrivaju ljudima mnogo toga o nama, iako mi to ne shvatamo. Ovo je posebno tačno kada se radi o bojama koje nosimo na sebi, kao što je slučaj i sa karminom. Pronađite svoju omiljenu nijansu i saznajte šta to ona drugima otkriva o vama!

Boja šljive

Boja šljive
Foto: allcosmeticswholesale.com
Ova napadna boja je stvorena za smele osobe. Žudite za tim da se istaknete, ali ne na napadan način. Elegancija je na prvom mestu. Jedinstvene osobe uglavnom koriste ovu boju.

Drečavo roze

Drečavo roze
Foto: makeup-box.com
Baš kao što ste i pretpostavili, ova boja kaže da ste energična osoba, pomalo divlja i svakako ne odbijate da budete u centru pažnje. Takođe ste veoma društvena osoba i posvećeni ste svemu što naumite.

Koralna boja

Koralna boja
Foto: legallystrawberryblonde2.blogspot.rs
Ova nijansa roze boje ukazuje na ljubav prema spoljašnjem svetu i prirodi, kao što i njeno ime nagoveštava. Osobe koje koriste ovu boju imaju tendenciju da vrednuju porodicu više od svega.

Boja sleza

Boja sleza
Foto: instagram.com
Ova nežna nijansa ljubičaste boje pokazuje da želite luksuz uz malo misterije oko sebe. Takođe odražava jedinstvene ženstvene kvalitete.

Taupe

Taupe
Foto: qtplace.com
Ovo nikako nije napadna boja, ali govori mnogo. Učiniće da delujete kao topla i opuštenija osoba. Sugeriše da želite da održavate red i pouzdanost onih koji su to zaslužili.

Svetlo roze

Svetlo roze
Foto: thehunt.com
Imate sličnosti sa osobama koje biraju drečavo roze, ali je vaše ponašanje prizemnije. Nećete odustati od akcije, ali ćete radije biti posmatrač nego što ćete u njoj učestvovati.

Boja breskve

Boja breskve
Foto: aliexpress.com
Ova boja je znak ljudi koji su ljubazni i topli. Želite da učinite ljude srećnim, jer je to ono što vas čini srećnom.

Jarko crveno

Jarko crveno
Foto: thetruecare.com
Crvena je boja strasti i želje, isto tako je i sa karminom. Ukazuje na samopouzdanje i želju da se istaknete. Takođe imate česte izlive emocija.

Merlo

Merlo
Foto: hollyannsoul.tumblr.com
Ova nijansa je negde između boje šljive i jarko crvene. Ovo je uglađena, eleganta boja koja traži pažnju, ali se ne trudi previše. Takođe će okružiti misterijom osobu koja je nosi.

Boja kože

Boja kože
Foto: oliveskinbeauty.com
Ova skoro providna nijansa ukazuje na stidljivost. Možda želite da privučete pažnju na sebe, ali ne tako što ćete skrenuti pažnju svojim izgledom ili pojavom. Ukoliko birate ovu nijansu, verovatno ste povučenija osoba.

Ljubičasto

Ljubičasto
Foto: shaaanxoblogs.com
Ova živahna nijansa odiše samopozdanjem, ali isto tako ukazuje na to da umete sačuvati tajnu i da ste racionalni. Takođe ukazuje na to da ćete se zalagati za one do kojih vam je stalo.

Sjaj za usne

Sjaj za usne
Foto: boldsky.com
Sjaj za usne je alternativni način da iskažete svoju želju za pažnjom. Vi ste veoma društvena osoba i ništa neće moći da vam stane na put kada želite da se dobro zabavite.

Balzam za usne

Balzam za usne
Foto: allure.com
Koristite balzam umesto karmina? Vi ste osoba koja ceni praktičnost, ali ste takođe i svesni svog konstantnog uticaja na druge. Vi ste produktivna osoba koje će završiti sve svoje obaveze.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email