None
10 0 1 6

10 potpuno IDIOTSKIH i opasnih saveta za trudnice iz prošlosti od kojih će i vama pripasti muka

Podeli
Društvo
Dragana P.
Društvo
Nov 28, 2016

Kada ste trudni, u bukvalno smislu više niste samo svoji, i taj osećaj je prelep. Međutim, nije lepo kada čak i potpuni stranci daju sebi za pravo da komentarišu šta bi trebalo da jedete, kakvu odeću da nosite, u nekim slučajevima čak i kako da hodate. Pogledajte najbizarnije savete za trudnice iz prošlosti.

1. Pušenje cigareta

Pušenje cigareta
Foto: thatviralfeed.com
Danas imamo upozorenja na paklicama cigareta o neželjenim efektima koje one mogu na decu dok su još u majčinom stomaku. Međutim, nekada su ih lekari preporučivali za održavanje bebine težine i normalan rad majčinih creva.

2. Izbegavanje vožnje automobilom

Izbegavanje vožnje automobilom
Foto: thatviralfeed.com
Majke su u prošlosti često bile upozorene da izbegavaju vožnju automobilom jer je navodno to imalo isti efekat kao da jašete divljeg konja. Savetovali su da, ukoliko žena mora putovati u tom delikatnom stanju, ipak putuje vozom.

3. Gledati u nešto lepo

Gledati u nešto lepo
Foto: thatviralfeed.com
Prema legendi, nekada se verovalo da ukoliko žena gleda u nešto lepo tokom trudnoće i tokom porođaja da će beba biti lepa. Nemoguće je raspravljati se o logičnosti ovoga, jer svaka majka na svoje dete gleda kao na nešto najlepše na svetu.

4. Restriktivno rublje

Restriktivno rublje
Foto: thatviralfeed.com
Pre modernog donjeg rublja, svaka žena je nosila korset, pa čak i u trudnoći i za vreme dojenja. Ovaj dizajn je možda malo "udobniji" od standardnog korseta, ali verujemo da nijedna majka nije želela da ga nosi.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email