None
12 0 1 8

Svaki put kada primetite ove čudne stvari to znači da je anđeo VEOMA BLIZU vas

Podeli
Društvo
Milica P.
Društvo
Jul 02, 2016

Brojevi simbolizuju razne stvari koje utiču na drugačije aspekte našeg života. Neki spiritualisti tvrde da kroz njih možemo komunicirati sa anđelima i silama koje su oko nas i koje čine univerzum.

Anđeoski brojevi

Anđeoski brojevi
Foto: ilyke.co
Ukolko vidite niz brojeva više puta, verovatno neke više sile pokušavaju da vam kažu nešto. Anđeoski brojevi su kratki nizovi brojeva koji se često viđaju ili se pojavljuju u neodređeno vreme. Kao i sve drugo na ovom svetu, brojevi su informacije i oni sa sobom nose specifične vibracije koje se mogu razumeti putem meditacije. Anđeli će često pokušavati da skrenu pažnju istim nizom brojeva, dok ne počnete da obraćate pažnju.

Videti broj 1212

Videti broj 1212
Foto: ilyke.co
Kada vidite ovaj broj anđeli vam govore da se oslobodite svojih strahova, frustracija i anksioznosti. Imajte poverenja, budite pozitivni i sledite svoje strasti i snove. 1212 vas navodi da koristite svoje prirodne talente, da izađete iz svoje zone udobnosti i pratite pozitivnu stazu da biste pomogli sebi i učinili dobro drugima.

Videti broj 1111

Videti broj 1111
Foto: ilyke.co
Ako često viđate 1111 to je uglavnom poziv da sagledate veću sliku. Ovo je poziv za buđenje u svetu duhova. Anđeli vam govore da se opustite. Takođe, ovo je često znak da anđeli žele da vas kontaktiraju, ali vam ujedno i govore da usporite i udahnete vazduh.

Videti broj 999

Videti broj  999
Foto: ilyke.co
Retko ko vidi ovaj niz brojeva, ovo je retka poruka i tiče se vas. Ona vam nalaže da počnete da radite na svojim prioritetima. 999 vam signalizuje da vam se jedan period života završio i da počinje novi, tako da ne odustajte iako vam mnoge stvari ne polaze za rukom. Ovo je znak novog početka i kraja, ali ne brinite samo treba da pratite svoje srce u pravom smeru kako biste se vratili na pravi put.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email