None
5 0 1 2

Otkrivamo vam 5 tajni koje će vam pomoći da ispadnete savršeno na fotografijama!

Podeli
Društvo
Marko M.
Društvo
Jan 19, 2016

Selfi virus nas je sve pogodio. Naravno, na našim nalozima na društvenim mrežama završe samo oni selfiji koje smatramo najboljima. Iako je ovo postalo standardna rutina, mi smatramo da je ovo ipak negde krenulo naopako. Da li zapravo znamo kako da lepo ispadnemo na fotofrafijama?

1. Nemojte se truditi previše

Nemojte se truditi previše
Foto: ilyke.com
Najveća greška je što se previše trudimo da impresioniramo kameru i ispadamo previše usko ili previše široko. Često završimo veštački nasmejani ili smoreni. Mora da postoji neka sredina. Poenta je da ispadnemo prirodni, bez previše napora na našem licu. Jednostavno ostanite takvi kakvi jeste i nemojte se previše truditi. Takođe, imajte na umu da glava treba da bude malo opuštenija.

2. Zauzmite običan stav

Zauzmite običan stav
Foto: ilyke.com
Stav je jako važan kada su fotografije u pitanju, mada većina nas ispadne previše tromo ili previše kruto na fotografijama. Uopšte nećete izgledati šarmantno. Morate imati na umu da sve fotografije, pa čak i one formalne najbolje izgledaju kada su prirodne. Sve što treba da uradite jeste da napravite ravnotežu između "ozbiljnog" i "spokojnog" stava.

3. Opustite se

Opustite se
Foto: ilyke.com
Uvek imajte na umu da je najbitnije izgledati prirodno i da se opustite. Nemojte biti previše nervozni. Ako ste previše uzbuđeni tokom fotografisanja, to vam neće doneti ništa dobro. Opuštene poze su i najbolje. Kada se fotografišete u grupi, imajte na umu da nisu svi fokusirani na vas. Kopiranje tuđe poze vam ne garantuje da ćete vi dobro ispasti na fotografiji. Izgledati lepo na fotografijama nije teško, samo treba da imate obzira prema sebi i da vežbate.
Klikni
Podeli Podeli na Facebook-u
0
Podeli
Podeli
Ne propustite
Inicijalizacija u toku...
Ostavi komentar (0)
Popularno
Rezultati pretrage
Uloguj se
Ili
Email
Lozinka
Zaboravili ste lozinku?
Email